Terjeszd zenédet világszerte!
350+ platformra juttatjuk zenéd, szakmai tanácsadással és promócióval segítjük munkádat.

Terjeszd zenéd a Dalok.hu-n keresztül

Amennyiben Te vagy a zene jogtulajdonosa, regisztrálj nálunk, cégként vagy magánszemélyként. Töltsd fel a zenét és a metaadatokat, mi pedig feltesszük ezeket a Dalok.hu-ra és továbbítjuk a világ összes jelentős zenei platformjára. Minden kiadványodhoz olyan egyedi linket adunk neked, mely megmutatja albumod elérhetőségét a nagyobb külföldi platformokon, így az elérhetőséget könnyen meg tudod osztani rajongóiddal.

A ránk bízott zenéket – ha ezt külön kéred – a YouTube-on is követjük, bevételt szerzünk Számodra akkor is, ha mások töltötték fel, de kérésedre akár le is tilthatjuk mások feltöltését. Promócióval is foglalkozunk, zenei hírekkel, hírlevéllel, interjúkkal, podcast-tal segítjük látogatóinkat abban, hogy megtalálják az őket leginkább érdeklő zenéket. Népszerűbb tartalmak esetén kiemelést tudunk elérni a nagyobb platformokon is (Deezer, Spotify, iTunes). A bevétel 85%-a Nálad marad, havonta számolunk el, minden bevételedet, még ha alacsony összegű is, megőrizzük folyószámládon és kifizetjük Neked.

Regisztrálj
Töltsd fel a zenéd
Terjeszd zenéd külföldre
Kapd meg a bevételt bankszámládra

Információk

Backstage information
Miért válassz minket
Sok cég foglalkozik manapság zene terjesztéssel, olyan ajánlatokkal is találkozhatsz, hogy a bevétel 100%-a Nálad marad – ilyenkor viszont Neked előre kell fizetned a szolgáltatásért. A mi előnyeink:
  • Mi fizetünk Neked, nem Te nekünk. A fizetési megoldások minimális díja és a szerzői jogdíj levonása után csak 15%-ot számolunk fel üzemeltetési költségként, a többi a Tiéd (a szerzői jogdíj is, amennyiben saját szerzeményeidről van szó, ezt közvetlenül az Artisjustól kapod meg),
  • Nem tartunk vissza semmit, a legkisebb összeget sem. Amennyiben adott hónapban 1000 Ft-nál kisebb összeg gyűlt össze a számládon, azt a következő hónapra görgetjük a magas banki utalási jutalékok miatt, de mindenképp kifizetjük.
  • A világ egyik legnagyobb aggregátora és a YouTube harmadik legnagyobb partnere, a Believe Digital a terjesztő partnerünk, amely folyamatosan követi a trendeket és frissíti a szolgáltatásait. A külföldi platformoktól a Believe így magas jogdíjat szedhet be, amit továbbít felénk, mi pedig Neked.
  • A terjesztéshez nélkülözhetetlen ISRC és EAN kódokért mások pénzt kérnek, mi ingyenesen beszerezzük és rendelkezésedre bocsátjuk.
  • Közel vagyunk Hozzád, bármikor rendelkezésre állunk e-mailen, telefonon és személyesen. Személyre szabott tanácsokat tudunk adni. Ez nem ugyanaz, mint egy távoli külföldi weboldallal kapcsolatban állni.
  • Bár sokan mondják, hogy a letöltés ideje elmúlt, mi látjuk a bevételi számokat. Egy letöltés több pénzt hoz Neked, mint sok meghallgatás, ezért továbbra is fontos eszköz a Dalok.hu webáruház. Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy itt nincs sok közvetítő, mint a továbbterjesztésnél, így több pénz marad Neked.
Nem kérünk előre pénzt. Ingyenesen feldolgozzuk a zenédet, adataidat, eljuttatjuk minden zeneáruházba és a bevételből 15 % üzemeltetési költséget vonunk le.
Spotify, iTunes/Apple Music, Tidal, Google Play Music, Amazon Music, Pandora, Deezer, Tencent, YouTube Music, Beatport – ha ezeken mind fent vagy, megtalálnak olyanok is, akik amúgy sosem találkoznának a zenéddel. Egyre nagyobb jelentőséggel bír az ázsiai piac, ott is kapcsolatban állunk a legnagyobb áruházakkal, amelyek százmilliókhoz juttatják el a zenédet.
A klipként, szöveges videóként vagy csak zeneként feltöltött dalaid után – ha külön kéred – beszedjük a Neked járó díjat. Profitálhatsz abból is, ha mások feltöltik a zenédet, de segítségünkkel akár le is tilthatod a nem kívánatos feltöltéseket. A csatornád kezelése a Te kezedben marad. Bővebb információért regisztrálj, olvasd el a Partner Regisztrációnál található YouTube mellékletünket, vagy keress minket!
Havonta számolunk el Veled a Dalok.hu-n és egyéb platformokon keletkezett bevételekkel. Fizetünk számla ellenében, de ha nem vagy számlaképes, lehetőség van magánszemélyként is regisztrálni. Mind a két esetben banki utalással történik a fizetés. Ha részesedésed egy adott hónapban nem haladja meg az 1.000 Ft-ot, úgy az összeg a folyószámládon marad és továbbgördül a következő hónapra. Amikor a részesedés meghaladta az 1.000 Ft-ot, azt haladéktalanul kifizetjük Neked.

Kezdd el most!

Regisztrálj még ma és kezdd el terjeszteni zenéd világszerte