Válogass a karácsonyi zene kínálatunkból

2020. 12. 24.

Minden stílusban találsz karácsonyi zenét a Dalok.hu-n. Alább néhány lemezt ajánlunk, de bátorítunk mindenkit, hogy keressen rá "Karácsonyi zene" stílusra az oldalon és meglesz a háttér az ünnephez.

2006-ban indultunk, azóta megváltozott minden, főleg a zenefogyasztási szokások, csak az MP3 örök ;-) Bizonyára tudjátok, nemcsak "lemezbolt" vagyunk, terjesztjük is a ránk bízott zenéket minden nagyobb platformra. Így mindenki ott és olyan minőségben hallgatja a kínálatunkat, ahol neki jó. Mi igyekszünk a legjobbat nyújtani - veszteségmentes FLAC formátumban is letölthetőek nálunk a dalok. E mellett jóval több bevétel jut nálunk a vásárlások után a zenészeknek a streaming platformokhoz hasonlítva. E két szempontot kérjük szem előtt tartani, ha megfelelő platformot kerestek zenehallgatáshoz.

Karácsonykor karácsonyi zenéről illik beszélni. Sajnos nem kapható nálunk "Ájgévju MAHART", de sok minden más igen.

Az a capella zene kedvelőinek ajánljuk a Fool Moon "Merry Christmas" c. albumát.

Magneoton legjobb pop előadói énekelnek a "Karácsonyi zenevarázson" , köztük Zséda, Király Viktor, Szekeres Adrien. 

A népzene szerelmeseinek itt a Muzsikás "Csodapásztorok" vagy a Karácsonyi Kaláka.

De hadd ajánljuk a legújabb megjelenéseket! A 45 éves Cantempus kórus új albumáról külön is írtunk.

Odett "Ha lenne szárnyam"  élő videón is megjelent. 

Soltész Rezső nem fárad el - új karácsonyi albummal jelentkezett. 

A híres népzene kutató, Kallós Zoltán Archívumából nemrég került fel hozzánk a "Mezőségi Karácsonyi Énekek" című album.

Miksa, a Ladánybene 27 énekese pedig egy karácsonyi dallal jelentkezett.

Itt abbahagyjuk és javasoljuk a rákeresést az oldalon további találatokért.

Boldog Ünnepeket!

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink