Unsigned Only - jelentkezz a tehetségkutatóra, amin 20.000 dollárt nyerhetsz és Robert Smith az egyik zsűritag

2021. 01. 11.

A megmérettetésből csak a major kiadóhoz tartozó előadók vannak kizárva, magyarul szinte mindenki jelentkezhet. A nyertesek komoly díjakban részesülnek, és ami legalább ilyen fontos, a világ legjobb szakembereinek mentori segítségét kapják. Ez tényleg kiugrási lehetőség.

Ha nincs szerződésed egyik ún. major kiadóval sem és úgy gondolod, hogy van mit megmutatnod, itt a helyed. Az Unsigned Only nyolc évvel ezelőtti elindítása óta öt nagydíj-nyertes írt alá lemezszerződést komoly kiadóval. A lemezszerződés megkötése azonban nem az egyetlen siker, amelyet az Unsigned Only művészei értek el. Számos nyertes licencendealeket,  koncertajánlatokat és nagyobb elismerést is kapott a verseny megnyerése után. 

A rangos Nemzetközi Dalszerző Versenyt (ISC) szervező csapat jegyzi az Unsigned Only-t is. 

A nagyszerű díjak mellett az UO közvetlen, személyes kapcsolatba hozza a fődíj nyertesét a befolyásos lemezkiadók vezetőivel, akik a legfőbb döntéshozók. A zeneipar különböző szegmenseinek vezető szakemberei mentorálják továbbá a nyerteseket.

A fődíj nyertese 20 000 USA dollárt kap és további díjakat, ezen kívül mentorálást. Minden kategóriában kiválasztják a nyerteseket, akik szintén díjakban részesülnek.

Díjakról részletesebben ITT.

A nevező annyi dalt küldhet be, amennyit csak akar, akár minden meghirdetett kategóriába.

A pályaműveket magas színvonalú zeneipari szakemberek, köztük híres művészek és zenei újságírók bírálják.

Az eredményeket 2021 szeptemberéig hirdetik ki.

Néhány zsűritag: Robert Smith (The Cure), Darryl McDaniels (RUN DMC), Black Francis (Pixies), Tinariwen, a Rolling Stone és a Jazz Times, Blues Music magazinok szerkesztői, nagy tehetségkutatók, internetes zenei platformok, menedzsmentek és kiadók vezetői. A teljes lista ITT található.

A részvételi szabályokat ITT találod.

Az Unsigned Only rendes határideje közel van: 2021. január 20, nevezési díja 30 USD. Ha lekésed, van hosszabbított határidő - 2021. április 28. - 35 USD-ért.

További nevezési részletek ITT.

Hajrá!

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink