Unsigned Only - jelentkezz a tehetségkutatóra, amin 20.000 dollárt nyerhetsz és Robert Smith az egyik zsűritag

2021. 01. 11.

A megmérettetésből csak a major kiadóhoz tartozó előadók vannak kizárva, magyarul szinte mindenki jelentkezhet. A nyertesek komoly díjakban részesülnek, és ami legalább ilyen fontos, a világ legjobb szakembereinek mentori segítségét kapják. Ez tényleg kiugrási lehetőség.

Ha nincs szerződésed egyik ún. major kiadóval sem és úgy gondolod, hogy van mit megmutatnod, itt a helyed. Az Unsigned Only nyolc évvel ezelőtti elindítása óta öt nagydíj-nyertes írt alá lemezszerződést komoly kiadóval. A lemezszerződés megkötése azonban nem az egyetlen siker, amelyet az Unsigned Only művészei értek el. Számos nyertes licencendealeket,  koncertajánlatokat és nagyobb elismerést is kapott a verseny megnyerése után. 

A rangos Nemzetközi Dalszerző Versenyt (ISC) szervező csapat jegyzi az Unsigned Only-t is. 

A nagyszerű díjak mellett az UO közvetlen, személyes kapcsolatba hozza a fődíj nyertesét a befolyásos lemezkiadók vezetőivel, akik a legfőbb döntéshozók. A zeneipar különböző szegmenseinek vezető szakemberei mentorálják továbbá a nyerteseket.

A fődíj nyertese 20 000 USA dollárt kap és további díjakat, ezen kívül mentorálást. Minden kategóriában kiválasztják a nyerteseket, akik szintén díjakban részesülnek.

Díjakról részletesebben ITT.

A nevező annyi dalt küldhet be, amennyit csak akar, akár minden meghirdetett kategóriába.

A pályaműveket magas színvonalú zeneipari szakemberek, köztük híres művészek és zenei újságírók bírálják.

Az eredményeket 2021 szeptemberéig hirdetik ki.

Néhány zsűritag: Robert Smith (The Cure), Darryl McDaniels (RUN DMC), Black Francis (Pixies), Tinariwen, a Rolling Stone és a Jazz Times, Blues Music magazinok szerkesztői, nagy tehetségkutatók, internetes zenei platformok, menedzsmentek és kiadók vezetői. A teljes lista ITT található.

A részvételi szabályokat ITT találod.

Az Unsigned Only rendes határideje közel van: 2021. január 20, nevezési díja 30 USD. Ha lekésed, van hosszabbított határidő - 2021. április 28. - 35 USD-ért.

További nevezési részletek ITT.

Hajrá!

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 01. 13.
Idén októberben Jeffersonban rendezték meg azt a country fesztivált, ahova a Nyughatatlan is meghívást kapott. Büszkék vagyunk, hogy az általunk terjesztett zenekar nyert a country hazájában!
2021. 01. 21.
Karantén-koncert vagy élő lemezfelvétel? Hívhatjuk bárhogy, a jó hír, hogy a múzsa megtalálja az utat a világba minden helyzetben.
2021. 01. 21.
A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2021-ben ismét megrendezi a tavaly tavasszal online formában debütált Fonogram-nap nevű eseményt, a zenészek és a hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét.
2021. 01. 11.
A hagyományos, nyári időpont helyett január 23-án a Duna TV kétórás show műsorában adják át - immár ötödik alkalommal - a Petőfi Zenei Díjakat. Az életműdíjat idén Horváth Charlie veheti át. 
2021. 01. 08.
A rangos amerikai magazin a BMC több tavalyi albumát külön is díjazta. Ezzel a magyar kiadó a világ legnevesebb jazz kiadóival került egy platformra.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink