Új pályázat az Artisjusnál: mutassa be videón a dalszerzői / zeneszerzői énjét!

2020. 07. 25.

Pályázatot írt ki az Artisjus könnyűzenei és komolyzenei szerzőinek. Várják mindazon zeneszerzők és szövegírók jelentkezését, akik szívesen adnának betekintést saját szerzői munkájukba, mindennapjaikba egy legfeljebb háromperces videóban! Alapvetően mobiltelefonnal készített amatőr munkákat várnak a pályázat kiírói, tehát nem a professzionális kivitelezés a cél. Kreatív, leleményes megvalósítás és személyes hangvétel – ezek a fő szempontok a sikeres pályázáshoz.

Elnyerhető összeg: egységesen bruttó 200 000 Ft / videó(terv), valamint további bruttó 500 000 Ft az októberi online közönségszavazás nyertesének (a részvétel ezen opcionális).

Beküldés határideje: 2020. augusztus 11., éjfél. Figyelem! Nem kész videókat, hanem a leírást, a tervet kell eddig beküldeni.

Jelentkezés az online pályázati űrlap kitöltésével: https://www.surveymonkey.com/r/artisjus_video
A teljes pályázati kiírás: https://bit.ly/Video_palyazatfull
 
Témajavaslatok:
- Hogyan született a mű? Miként nyerte el az első ihlettől végleges formáját? (Egy tetszőleges, de nyilvánosan már elérhető, meghallgatható dalt, művet kérünk választani.)
“- Egy emlékezetes kudarcom szerzőként – és a tanulságok: mi mindent tanultam belőle, mit tanulhat belőle más?”
- Ilyen a dalszerző élete – bepillantás az alkotói lét szépségeibe és nehézségeibe. Mit lehet tenni, ha nem jön az ihlet? Villantsa fel az alkotó élet szépségeit, kihívásait, de akár vicces helyzeteit is.
„- Mire gondolt a költő?” Avagy a dalszöveg értelmezése a szövegírója saját tolmácsolásában
- Egy emblematikus dal vagy zenemű elemzése – mitől működik, és miért meghatározó számomra zeneszerzőként / dalszerzőként?
- Ilyen az alkotói csapatmunka– a közös dalszerzés és zeneszerzés szépségei, nehézségei
 
Videó hossza: legalább 1 perc, legfeljebb 3 perc
Videó témája: lásd a pályázati űrlapot vagy a kiírás 1. sz. mellékletét.

Benyújtható pályázatok/videótervek száma: egy szerző legfeljebb 3 tervvel pályázhat. Ez esetben három önálló pályázati űrlapot kell beküldenie, azaz egy űrlapon egy terv szerepelhet. 

Kérdés esetén, először olvassa el a fenti pályázati kiírást, melyben igyekezett az ArtisJus minden részletre kitérni. Ha mégsem találta meg a választ, írjon az alábbi  e-mail címre: kommunikacio@artisjus.com
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 01. 08.
A rangos amerikai magazin a BMC több tavalyi albumát külön is díjazta. Ezzel a magyar kiadó a világ legnevesebb jazz kiadóival került egy platformra.
2021. 01. 08.
Lila Lambóban érkezik az év trackje, amit a koronavírus sem állíthatott meg Hurrikánnal jön a slágergyáros trió - Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi óriási kollabbal jelentkezett.
2021. 01. 08.
Hosszú évek óta komoly fájdalmakkal élte hétköznapjait Kutzora Edina énekesnő, a Yonderboi egykori, az Erik Sumo Band Band jelenlegi énekesnője.
2021. 01. 04.
Bár 2020 kétségkívül nem a fellépésekről szólt, idén nyáron két, nemzetközileg is számos elismerést kivívó zenekar, a Mörk és a The Qualitons egyesített erőit egy (pontosabban kettő) mindent elsöprő koncerten.
2021. 01. 03.
“Ha nincs karantén, nincs Nunki 50% lemez sem.” - különleges felállással és albummal búcsúzik 2020-tól a Nunki Bay Starship. A Nunki Bay Starship legénysége vagyis annak egy része egy igazi ínyencséggel járul hozzá az idei karácsonyi menühöz.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink