Új pályázat az Artisjusnál: mutassa be videón a dalszerzői / zeneszerzői énjét!

2020. 07. 25.

Pályázatot írt ki az Artisjus könnyűzenei és komolyzenei szerzőinek. Várják mindazon zeneszerzők és szövegírók jelentkezését, akik szívesen adnának betekintést saját szerzői munkájukba, mindennapjaikba egy legfeljebb háromperces videóban! Alapvetően mobiltelefonnal készített amatőr munkákat várnak a pályázat kiírói, tehát nem a professzionális kivitelezés a cél. Kreatív, leleményes megvalósítás és személyes hangvétel – ezek a fő szempontok a sikeres pályázáshoz.

Elnyerhető összeg: egységesen bruttó 200 000 Ft / videó(terv), valamint további bruttó 500 000 Ft az októberi online közönségszavazás nyertesének (a részvétel ezen opcionális).

Beküldés határideje: 2020. augusztus 11., éjfél. Figyelem! Nem kész videókat, hanem a leírást, a tervet kell eddig beküldeni.

Jelentkezés az online pályázati űrlap kitöltésével: https://www.surveymonkey.com/r/artisjus_video
A teljes pályázati kiírás: https://bit.ly/Video_palyazatfull
 
Témajavaslatok:
- Hogyan született a mű? Miként nyerte el az első ihlettől végleges formáját? (Egy tetszőleges, de nyilvánosan már elérhető, meghallgatható dalt, művet kérünk választani.)
“- Egy emlékezetes kudarcom szerzőként – és a tanulságok: mi mindent tanultam belőle, mit tanulhat belőle más?”
- Ilyen a dalszerző élete – bepillantás az alkotói lét szépségeibe és nehézségeibe. Mit lehet tenni, ha nem jön az ihlet? Villantsa fel az alkotó élet szépségeit, kihívásait, de akár vicces helyzeteit is.
„- Mire gondolt a költő?” Avagy a dalszöveg értelmezése a szövegírója saját tolmácsolásában
- Egy emblematikus dal vagy zenemű elemzése – mitől működik, és miért meghatározó számomra zeneszerzőként / dalszerzőként?
- Ilyen az alkotói csapatmunka– a közös dalszerzés és zeneszerzés szépségei, nehézségei
 
Videó hossza: legalább 1 perc, legfeljebb 3 perc
Videó témája: lásd a pályázati űrlapot vagy a kiírás 1. sz. mellékletét.

Benyújtható pályázatok/videótervek száma: egy szerző legfeljebb 3 tervvel pályázhat. Ez esetben három önálló pályázati űrlapot kell beküldenie, azaz egy űrlapon egy terv szerepelhet. 

Kérdés esetén, először olvassa el a fenti pályázati kiírást, melyben igyekezett az ArtisJus minden részletre kitérni. Ha mégsem találta meg a választ, írjon az alábbi  e-mail címre: kommunikacio@artisjus.com
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 07. 30.
Július 30-án döntött a kormány: augusztus 15-étől sem lehet 500 főnél több résztvevővel zajló zenés, táncos rendezvényeket rendezni Magyarországon. Megnéztük a fesztiválok első reakcióját a döntésre.
2020. 07. 29.
A Mongooz and the Magnet a tavaly novemberben megjelent "people=people" EP záródalához, a "Then You" című eposzhoz álmodott kisfilmet a díjnyertes rendező, Füzes Dániel vezetésével.
2020. 07. 27.
Személyes kiadvánnyal jelentkezett az egyik legnépszerűbb zenekar! Megérkezett az Ocho Macho legújabb felvétele, az „Ahonnan én jövök”
2020. 07. 24.
Tóth Dóri és Konsiczky Dávid duója egy igazán különleges zenei kalandozás az ambient világába. A külön-külön már több sikeres formációban zenélő páros most egy albumnyi lassú eletronika erejéig egyesítette erőit.
2020. 07. 24.
A Bagossy Brothers Company fénysebességgel került fel a nagy színpadokra, idén először pedig a siófoki Plázs közönsége is élőben hallhatja őket.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink