TILOS (EL) Maraton - lesznek koncertek!

2020. 06. 04.

Jövő héten, ha az időjárás is így akarja igazi (nem online) koncerteket élvezhetünk a Dürerkert szabadtéri részén. Ezek mellett sok más eseményt is kínál az idei karantén Maraton, többek között online fellépéseket a Tilos Rádióban.

A Tilos rádió éves adománygyüjtő fesztiválja alkalmazkodva a körülményekhez, az éterbe költözik június 8-től kezdődően: A TILOS (EL) Maraton ideje alatt elindul az Online Adománypláza, lesz Tilos Árverés, Adománybogrács főzés a Dürerben - napi 100 adag ételt juttatunk el rászorulók részére a Bike Maffia segítségével a támogatások fejében, illetve egész héten rendhagyó tartalmakkal készülnek a Tilos rádió műsorkészítői az éterben, és online felületeken egyaránt!

Az eredetileg tervezett fesztivált ősszel pótolják, de hogy ne maradjunk koncertek nélkül, a Dürer Kerttel közösen a körülményekhez alkalmazkodva csendesebb, bensőségesebb hangulatban esténként ülőszékes koncertekkel, és Tilos Dj-kkel a háttérben találkozhatunk a Dürer Kertben:

Ingyenes (háttérzenei) programok a Dürer Kertben a Tilos (EL)Maraton alatt:

Június 11 csütörtök: 
20:30 - 22:00: BUJDOSÓ TRIÓ
22:00 - Dj Popdavec

Június 12 péntek:
20:30 - 22:00: Nunki Bay Starship
22:00 - Dj Suefo

Június 13 szombat:
20:30 - 22:00: Odd ID (Ethnofil)
22:00 - DJ Clairvo

Fontos, hogy a járvány sajnos nem szűnt meg, ezért a szervezők kérnek mindenkit, hogy az aktuális előírásokat tartsák be. A jelenlegi előírások tekintetében kizárólag egymástól biztonságos távolságra elhelyezkedő asztalok körül van lehetőségünk a kerthelyiséget élvezni, ebből kifolyólag a helyszín befogadóképessége limitált.

A belépés mindhárom nap ingyenes.

Facebook esemény ITT.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink