TILOS (EL) Maraton - lesznek koncertek!

2020. 06. 04.

Jövő héten, ha az időjárás is így akarja igazi (nem online) koncerteket élvezhetünk a Dürerkert szabadtéri részén. Ezek mellett sok más eseményt is kínál az idei karantén Maraton, többek között online fellépéseket a Tilos Rádióban.

A Tilos rádió éves adománygyüjtő fesztiválja alkalmazkodva a körülményekhez, az éterbe költözik június 8-től kezdődően: A TILOS (EL) Maraton ideje alatt elindul az Online Adománypláza, lesz Tilos Árverés, Adománybogrács főzés a Dürerben - napi 100 adag ételt juttatunk el rászorulók részére a Bike Maffia segítségével a támogatások fejében, illetve egész héten rendhagyó tartalmakkal készülnek a Tilos rádió műsorkészítői az éterben, és online felületeken egyaránt!

Az eredetileg tervezett fesztivált ősszel pótolják, de hogy ne maradjunk koncertek nélkül, a Dürer Kerttel közösen a körülményekhez alkalmazkodva csendesebb, bensőségesebb hangulatban esténként ülőszékes koncertekkel, és Tilos Dj-kkel a háttérben találkozhatunk a Dürer Kertben:

Ingyenes (háttérzenei) programok a Dürer Kertben a Tilos (EL)Maraton alatt:

Június 11 csütörtök: 
20:30 - 22:00: BUJDOSÓ TRIÓ
22:00 - Dj Popdavec

Június 12 péntek:
20:30 - 22:00: Nunki Bay Starship
22:00 - Dj Suefo

Június 13 szombat:
20:30 - 22:00: Odd ID (Ethnofil)
22:00 - DJ Clairvo

Fontos, hogy a járvány sajnos nem szűnt meg, ezért a szervezők kérnek mindenkit, hogy az aktuális előírásokat tartsák be. A jelenlegi előírások tekintetében kizárólag egymástól biztonságos távolságra elhelyezkedő asztalok körül van lehetőségünk a kerthelyiséget élvezni, ebből kifolyólag a helyszín befogadóképessége limitált.

A belépés mindhárom nap ingyenes.

Facebook esemény ITT.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink