Szeptember 17-én HOTS masterclass a nemzetközi turnézásról

2024. 09. 02.

A könnyűzenei exporttal, tehetséggondozással és hálózatépítéssel foglalkozó programiroda célja, hogy bemutassa és megismertesse a nemzetközi karrierépítési lehetőségeket, elősegítse szakmai kapcsolatok kiépítését és gyakorlati tréningekkel edukálja az erre aspiráló zenészeket, produkciókat.

Ősztől újra indul a HOTS masterclass-sorozat a Lumen Kávézóban. Szeptember 17-én a Sharpe Festival, a szlovákiai könnyűzenei exportiroda munkatársaként és több produkció koncertszervezőjeként is dolgozó Katja Thalerová mutatja be a szlovák piacot, majd a Bohemian Betyars két tagjával, Fehér Gáborral és Palágyi Mátéval, és a Thy Catafalque menedzserével vesézzük ki nemzetközi turnézási tapasztalataikat.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció ITT.

🎓 A szeptember 17-i alkalom témái 🎓
▪︎ A szlovákiai könnyűzenei piac
- A meghívott vendég Katja Thalerová, a pozsonyi SHARPE fesztivál szponzorációért és partnerkapcsolatokért felelős munkatársa, a szlovák könnyűzenei exportiroda projektmenedzsere, valamint több szlovák zenekar - többek között a Tolstoys, Isama Zing, Berlin Manson, Erika Rein - koncertszervezője.
▪︎ Nemzetközi turnézás - magyar produkciók külföldön
- külföldi koncertezési tapasztalatok első kézből: a vendégek Fehér Gábor és Palágyi Máté a Bohemian Betyars-ból, valamint Varga Balázs menedzser, koncertszervező, a TIXA alapítója, aki a panelben a Thy Catafalque-kal szerzett tapasztalatait osztja meg a közönséggel.
Moderátor: Horváth Renátó

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 09. 12.
Egy különleges szezonzáró élményt ígér egy rendkívüli helyszínen a Budapest Bár zenekar szeptember 21-én. Ezúttal a Dunakanyar kapujában, a türkizkék Lupa tó adja a díszletét
2024. 09. 03.
A szeptember 12-től 14-ig tartó rendezvényen az NKA Hangfoglaló Program által támogatott "Hangszert a kézbe" interaktív zenei kiállítás lesz artisták, néptánc és zenei előadások kíséretében.
2024. 09. 03.
Célegyesbe érkezett az Öröm a Zene tehetségkutató-sorozat, de még az idei évadban négy magyarországi versenyen is bemutatkozhatnak induló zenekarok.
2024. 09. 02.
Közel 100 író nevét hallhatjuk ebben a táncos nótában, és arra az esetre, ha nem jegyeznénk meg őket, kapunk még három remixet, ahol ugyanezek más zenei körítést kapnak. Szeptember 17-én pedig élőben a Kobuciban.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink