SUPERNEM KONCERT AUG. 26 -án a ZÖLD PARDONBAN

2007. 08. 17.
„Zenekarunk hatodik éve létezik, az első perctől ugyanabban a trió felállásban játszunk: dob Mozsik Imre, gitár Pulius Tibor, bass és ének Papp Szabolcs. Alakulásunk előtt, az évek során mindannyiunk zenélt itt – ott mellékszerepben és túlnyomó rész más zenéjét játszva. Ekkor jöttünk rá arra, hogy nekünk is van véleményünk a minket körülvevő világról és az abban zajló dolgokról. Gyermekkorunkban hasonló hatások értek bennünket, és mivel sokszor és sok helyen játszottunk együtt, egyértelmű volt, hogy össze kell ugranunk zenélni egyet – kettőt. A stíluson nem tököltünk sokat, ugyanis a gyökereink köteleztek… A zenék „hamar” összeálltak a „tanulj meg három akkordot és alapíts egy zenekart” elven alapulva… nem kívántuk fejtegetni azt, amit már rég megfejtettek! A SZÖVEGÍRÁS TUMORT OKOZHAT!!!! Eddig két nagylemezen vagyunk túl, és a hat év alatt kellőkép felszántottuk az ország fesztiváljait. Most épp kiadó váltás történik a zenekar életében, és ezzel a lendülettel szaladunk a stúdióba, hogy rögzítsük harmadik lemezünket. A várható megjelenés ősz elejére tehető, addig is sok dolgunk van még országszerte, ahogy a parádés Zöld Pardonban is.”
 ÜDV. A ZENEKAR!!!
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 28.
Nem a hangszereiket nézik, nem a közönséget és nem a pénztárat. Ilyen zene akkor születhet, amikor néhány tehetséges ember távolba néz, és tekintetük valahol a horizonton túl találkozik.
2024. 04. 16.
“Fel a fejjel!” hangzik a jól megszokott bíztató szólam. "Bolyki Balázs és a B4" vadonatúj dalában, valahogy ez a mondat most mégis megtelik igazi tartalommal.
2024. 04. 16.
Rocktörténeti tény, hogy ez a bizonyos album 1993-ban készült el, és akkoriban még a jó öreg magnó kazettának örülhettünk, mert hát ez volt vagy a bakelit.
2024. 04. 14.
Lemezajánló: VENI - Escaping game (Hunnia Records) a kedvenc külső szerzőnk, Szabó János tollából. "füge fölött függőágyban"
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink