Soltész Rezső - Vár reánk az ünnep A legszebb karácsonyi dalok magyarul

2020. 12. 18.

Közel két esztendő telt el azóta, hogy a lemez gondolata megszületett, aminek az a tapasztalat adott ötletet, hogy ezek a nagyszerű dalok, itthon mindenütt angolul szólnak. -  nyilatkozta az énekes - Elkezdtem keresni a dallamokhoz illő szavakat és kialakult egy bensőséges hangulat bennem, éreztem, hogy egyre közelebb kerülök a témához. Hihetetlen alaposság és alkotási láz lett rajtam úrrá, végül eljutottam a stúdióba, ahol megvalósult egy álom, több mint harminc év után egy új hangvételű, örökzöld karácsonyi dalokat tartalmazó CD megjelenése, amit remélem mindenki szívesen hallgat. Azért van még egy álmom, hogy mindezeket a fantasztikus dallamokat egyszer színpadon is elénekelhessem a közönségnek – talán jövőre – fejezi be Soltész Rezső.

További tudnivalók a Vár reánk az ünnep c. Soltész Rezső lemezről:

Az énekes korábban megjelent Boldog karácsony c. albuma több mint 100. 000 példányban kelt el a bakelit korszakban. A saját szerzeményű dalok még napjainkban is sok család karácsonyi ünnepét teszik meghitté. Rezső most megjelenő új albumán a világ legismertebb XMAS dalai szólalnak meg, közülük jónéhány az előadó fordításában, az ünnephez kapcsolódó legszebb gondolatokkal.

A szövegíró szerzőtársai ezúttal: Chris Rea ( Driving home for Christmas ), Irving Berlin ( White Christmas ), Hughe Martin ( Have yourself a Merry Little Christmas ), vagy Kim Gannon ( I’ll be home for Christmas ), de mellettük John Lennon ( Merry Xmas ) és a Csendes éj című klasszikus karácsony dalok is felcsendülnek Rezső avatott előadásában.

Soltész Rezső második karácsonyi albuma különleges ünnepi hangulatot áraszt, melynek zenei hangszerelése és a legendás énekes hiteles előadása gyakran csal könnyeket a hallgatók szemébe. Megjelenés: 2020. november 25. -én volt a lemeznek. A CD slágerei:

Vár reánk az ünnep ( Driving home for Christmas) / Hát boldog karácsonyt ( Marry Xmas) / Csengő szól ( Jingle bells) / Szép ünnep ( White Christmas ) / Hulla a hó ( Let is snow ) / Legyen szép és boldog a karácsony ( Have yourself a Merry Little Christmas ) / Várj reám ma este ( I’ll be home for Christmas ) / Édes Jézusunk (When the Child is born) / Hol van az a kis falú ( Turaluraluralu ) / Kéz a kézben ( Winter Wonderland ) / Csendes éj ( Stille Nacht ) / Mennyből az angyal 

Facebook: Soltész Rezső rajongói oldala (20+) Soltész Rezső Rajongói Oldala / Hivatalos / | Facebook

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink