Péterfy Bori & Love Band remix albuma - csak a Dalok.hu-n

2008. 03. 03.
 
Március 3-án jelenik meg és kizárólag a Dalok.hu online zeneboltban megvásárolható a Péterfy Bori -remixgyűjtemény. A zenekar tucatnyi hazai előadót és producert kért fel a Hello Modern Dizájn című szám átdolgozására.
 
Az átiratok remek hazai elektronikus előadók (többek között Anorganik, SKC, FineCutBodies, Anima Sound System, Mike Rosoft, Norris Pekt, DJ Madd) mellett a Monchichi Potenciál zenekar, a Bedouins formáció és a Pannonia Allstars Ska Orchestra hegedűse, Barna György is készít nem hétköznapi és teljesen akusztikus verziókat.
A tavaly májusban a kacatpop hazai bástyájának, az Amorf Ördögök zenekarnak megszűnése után alakult Péterfy Bori & Love Band kicsit más irányban folytatta, mint az anyazenekar. Az Ördögök szerzőpárosa, Tövisházi Ambrus és Tariska Szabolcs kiegészült Lovasi Andrással, aki szövegíróként, egy szám zeneszerzőjeként és kiadóként is részt vett a Love Band 2007. októberében megjelent első lemezén. Az Amorf lemezeinél jóval slágeresebb és rockosabb anyag előadóját, Péterfy Bori korábban a leghíresebb magyar független színház, a Krétakör tagjaként ismerhettétek. Az országos popzenei ismertséget viszont a tavaly nyári Labambás szám hozta meg, amelyet egy vicces, fényképekből álló kísérleti videóklip is segített.
 
Az Amorf Ördögök tagjaiból verbuvált Péterfy Bori & Love Band kora tavaszi turnéjának budapesti állomásán két koncertet ad, az elsőt szombaton (március 8.), holland zenekarokkal együtt (Lolly Jane Blue és Roosbeef), a másodikat, március 9-én pedig hazai segítséggel: a vasárnapi bulin a remek hazai indierock-new wave csapat, a Hangmás is fellép, a Love Band koncertjén pedig Lovasi András is vendégeskedik.A koncertek másik apropója, hogy a Filmszemle-díjas Mundruczó Kornél a napokban rendezi meg Bori új videóklipjét, amely a Vámpír című számból készül. A kész videóklipet az A38-as koncertek közönsége láthatja először.
 
Koncertek: Péterfy Bori & Love Band 2008
 
Március 8., 9., A38, Budapest
Március 12., Eger, Egál
Április 13., Szolnok
 
 
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 28.
Nem a hangszereiket nézik, nem a közönséget és nem a pénztárat. Ilyen zene akkor születhet, amikor néhány tehetséges ember távolba néz, és tekintetük valahol a horizonton túl találkozik.
2024. 04. 16.
“Fel a fejjel!” hangzik a jól megszokott bíztató szólam. "Bolyki Balázs és a B4" vadonatúj dalában, valahogy ez a mondat most mégis megtelik igazi tartalommal.
2024. 04. 16.
Rocktörténeti tény, hogy ez a bizonyos album 1993-ban készült el, és akkoriban még a jó öreg magnó kazettának örülhettünk, mert hát ez volt vagy a bakelit.
2024. 04. 14.
Lemezajánló: VENI - Escaping game (Hunnia Records) a kedvenc külső szerzőnk, Szabó János tollából. "füge fölött függőágyban"
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink