Pénteken indulnak a magyar szerkesztői playlistek a Spotify-on!

2020. 09. 14.

A Spotify ráerősít Közép- és Kelet-Európában. Nemsokára indulnak a balkáni térségben. Péntektől pedig közelebb kerülnek a magyarországi hallgatókhoz és zenészekhez.

Eddig csak „központi” playlisteket halhattunk a Spotify-on, amelyekbe ritkán került magyar zene. Itt nem a személyes ajánlásokról van szó, amelyeket minden hallgató megkap a hallgatósági szokásai alapján, hanem a szerkesztők által összeállított listákról, amelyek bizonyos stílus, hangulat vagy más ismérv alapján készülnek. Ezek a playlistek széleskörű hallgatóságot érnek el, ezért fontos, hogy mostantól kifejezetten a magyarországi zenei szokásokat figyelembe véve is készülnek playlistek. Ez öröm a rajongók és a zenekarok számára egyaránt.
Ezzel a lépéssel erősen felértékelődik a Spotify for Artists lehetőségeinek a kihasználása, ezen belül a zenék ajánlása a szerkesztői playlistekbe.

Pár hónapja küldtünk a partnereinknek hírlevél sorozatot, amelyben részletesen kitértünk a téma minden kérdésére. Ezeket a hasznos információkat a legújabb fejleményekkel dúsítva tervezzük közzétenni a napokban a Dalok.hu felületén is. Figyeld a híreket és kövess minket Facebook-on, Instagramon, hogy ne maradj le róluk!
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink