Pénteken indulnak a magyar szerkesztői playlistek a Spotify-on!

2020. 09. 14.

A Spotify ráerősít Közép- és Kelet-Európában. Nemsokára indulnak a balkáni térségben. Péntektől pedig közelebb kerülnek a magyarországi hallgatókhoz és zenészekhez.

Eddig csak „központi” playlisteket halhattunk a Spotify-on, amelyekbe ritkán került magyar zene. Itt nem a személyes ajánlásokról van szó, amelyeket minden hallgató megkapja a hallgatósági szokásai alapján, hanem a szerkesztők által összeállított listákról, amelyek bizonyos stílus, hangulat vagy más ismérv alapján készülnek. Ezek a playlistek széleskörű hallgatóságot érnek el, ezért fontos, hogy mostantól kifejezetten a magyarországi zenei szokásokat figyelembe véve is készülnek playlistek. Ez öröm a rajongók és a zenekarok számára egyaránt.
Ezzel a lépéssel erősen felértékelődik a Spotify for Artists lehetőségeinek a kihasználása, ezen belül a zenék ajánlása a szerkesztői playlistekbe.

Pár hónapja küldtünk a partnereinknek hírlevél sorozatot, amelyben részletesen kitértünk a téma minden kérdésére. Ezeket a hasznos információkat a legújabb fejleményekkel dúsítva tervezzük közzétenni a napokban a Dalok.hu felületén is. Figyeld a híreket és kövess minket Facebook-on, Instagramon, hogy ne maradj le róluk!
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 09. 08.
Szabó János újabb költői mélységű interjúja a slivovica és a koló kapcsolatáról, a bőgő súlyáról, a női szerepekről és a legnagyobb vagányságról.
2020. 09. 23.
Az egyik legeredetibb és keresettebb gitárossal beszélgetünk ma 15-tól a CivilRadio.hu-n. Számtalan formációiról, nemrég megjelent lemezéről, Európa Kiadóról, karanténról és a világ helyzetéről.
2020. 09. 22.
A testvérpár atyai hatásra Led Zeppelinen, Rolling Stones-on és Deep Purple-ön nőtt fel a keleti határon, az anyatejjel pedig orosz zenéket szívtak magukba. Interjú.
2020. 09. 21.
Mától kaphatók a jegyek az idei Music Hungary konferenciára, amelynek fő témája: miként lehet újraéleszteni a zenei életet a járvány után. A találkozót Veszprémben rendezik 2020. november 9-10-én.
2020. 09. 17.
Fülbemászó, könnyed és eszméletlen bájos! A Sztárban sztár leszek! nyertese önálló szerzeménnyel jelentkezik, ráadásul rögtön egy lehengerlő felvétellel.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink