Nulladik Változat a Szigeten, az új felállásban!

2007. 08. 14.
15. éve lép fel a zenekar a Szigeten, ebből legtöbbször a Bahia színpadon.
Idén augusztus 14-én kedden 20.30-tól új felállásban.
„Most először próbálkozunk előre rögzített és élőzene kombinációjával, miután az új basszusgitáros, Töller András a komputerekhez is ért, az új dobosunk, Rámit Atir pedig tud takjelre is dobolni. Ettől nem veszik el az élőzene varázsa, sőt még feszesebb és húzósabb lesz az előadás.”
Szuhaj Péter gitáros eddiginél intenzívebb vokálozással is kiveszi részét a produkcióból, Fenes Tibor énekes-gitáros remélhetően a szokásos formáját hozza dinamikus előadásával és ének-szövegelésével. A zenekar, ami még egy időben indult a The Perfect Name és (Új) Sexepil zenekarokkal megőrzött sokat az indulás lendületéből, de mindig változik annyit, amennyit a belső szükségszerűségei és -csak kevesebbet -a "kor szelleme" diktál.
A szokásos Nulladik-húzódalok mellett néhány meglepetés is várható tőlük, és hosszú távon új lemezre is számíthatunk a legutóbbi Retro-hoz képest. Aktuális DVD-kiadványuk idén jelent meg az A38-as tavalyi TPN/NV Dark Boat party felvételeiből, ill. az eddig elkészített 10 videoklipből!
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 28.
Nem a hangszereiket nézik, nem a közönséget és nem a pénztárat. Ilyen zene akkor születhet, amikor néhány tehetséges ember távolba néz, és tekintetük valahol a horizonton túl találkozik.
2024. 04. 16.
“Fel a fejjel!” hangzik a jól megszokott bíztató szólam. "Bolyki Balázs és a B4" vadonatúj dalában, valahogy ez a mondat most mégis megtelik igazi tartalommal.
2024. 04. 16.
Rocktörténeti tény, hogy ez a bizonyos album 1993-ban készült el, és akkoriban még a jó öreg magnó kazettának örülhettünk, mert hát ez volt vagy a bakelit.
2024. 04. 14.
Lemezajánló: VENI - Escaping game (Hunnia Records) a kedvenc külső szerzőnk, Szabó János tollából. "füge fölött függőágyban"
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink