Mindenkit utálok: Junkies dal- és klippremier

2020. 07. 04.

Új dallal és videóklippel jelentkezett a Junkies . A "Mindenkit utálok" megfilmesített változata Balázs Andrea főszereplésével készült el, Závodi Marcell és Lévai Hangyássy Bence irányítása alatt. Andreát az ország mint "Kasszás Erzsit" ismerte meg 2017-ben, azonban televíziós személyiségként és képzett színészként is feltűnt már számtalan darabban és filmben. A dal a kiadó YouTube csatornáján debütált, szombattól azonban több online streaming felületen is elérhető lesz.

A Junkies augusztus 29-én a Barba Negrában lép fel.

Junkies: Mindenkit utálok (Hivatalos videó klip)

Szekeres András énekes az új dalról és a videoklipről:
"A klip alapötlete Barbarótól származik, a dal viszont egy teljes mértékben közös szerzemény, talán még nem is volt ilyen Junkies nóta, ahol mindenki, még a szövegből is kivette a részét. A kezdő gondolat tőlem származik, az Andrássy szervízútján bicikliztem, amikor elgondolkoztam azon, hogy biciklisként az autósokat utálod, autósként a bicikliseket, gyalogosként pedig mindenkit, fel is hívtam rögtön ezzel Barbarót, mire hazaértem már szinte meg is volt a teljes dal alapja, amit aztán közösen összeraktunk. 

Mi ezúttal nem szerettünk volna szerepelni a klipben, inkább megkérdeztem egy nagyon jó barátomat, Balázs Andit, hogy elvállalná-e. Ő egy nagyon pozitív figura, akivel hatalmas nagy öröm volt együtt dolgozni, ráadásul nagyszerű színész. Maga a klipforgatás is rövidebb idő volt, mint amire számítottunk, Andi zseniálisan megoldott minden elképzelést, így elég volt minden jelenetet 1-2 alkalommal felvenni. Vele elég régóta jó barátok vagyunk, még bőven azelőtt ismertem meg, hogy "Kasszás Erzsi" lett volna belőle, Dányi Krisztián színművész - aki amúgy szomszédom és barátom - partnereként láttam első alkalommal egy színdarabban."

A zenekar egy új kiadvánnyal is készül, augusztus 14-én érkezik az idén 25 éves "Káros az egészségre" album újrakiadása teljes egészében újra felvéve, digipak csomagolásban bónuszként rajta a lemezről anno lemaradt, de a koncertekről jól ismert "Az öreg junkie balladája" dallal. Az újravett verzió mellett a kiadvány megjelenik ultra limitált darabszámban 2 CD-n is, a második korongon az eredeti felvételekkel! A szimpla verziót az újra felvett dalokkal a ReLay és InMedio hálózataiban is meg lehet vásárolni HammerWorld CD Specialként.
 
A "Káros az egészségre" lemezt augusztus 29-én a Barba Negrában egy jubileumi nagykoncerten is bemutatják, illetve több eseményen láthatjuk a zenekart és a Szekeres x Barbaró akusztikus formációt is, érdemes figyelni a Junkies Facebook oldalát.

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink