Megjelent az év legjobban várt hazai kollaborációja. Berkes Olivér és a BSW bomba slágerrel jön

2020. 10. 06.

Megjelent az év legjobban várt hazai kollaborációja. Világszínvonallal robog felénk a legújabb slágervárományos. Magyarország egyik kedvenc férfi hangja és a sztár rapduó összefogott, az együttműködés pedig egy beleköthetetlen, modern pop track lett. „Hallottunk anno egy dalt a rádióban, amiről azt hittük, hogy valami amerikai produkció. Később kiderült, hogy Berkes Olivér volt az! Ezek után amikor megkeresett minket a demóval, nem sokat gondolkoztunk, azonnal belevágtunk”- meséli a BSW.

„Személyesen is működött a kémia, jó volt Olivérrel együtt melózni, profi es gördülékeny volt a munka, és nyugodtan kijelenthetem, hogy ez a végeredményen is hallatszik! Szívünkhöz nőtt ez a projekt, annak ellére, hogy közös dal, mégis mindenki a sajátjának érzi! Mi hoztuk bele a tőlünk megszokott lazaságot, Olivér es Smithmusix pedig a zenei fantáziát és maximalizmust. Amerika lett a cucc!”- teszik hozzá nevetve.

A triumvirátus okkal büszkélkedhet, hiszen ebben a produkcióban mindenki a legjobbat nyújtja. Olivér hangja ebben a műfajban is tökéletesen szól, a fiúk vagánysága és rapbetétjei pedig óriási löketet adnak. Igazi belevaló slágert hoztak tető alá.

„Már nagyon régóta követem a BSW pályafutását, ezzel párhuzamosan pedig a trap stílusban is elmerültem. Szerettem volna egy ilyen jellegű dallal is jelentkezni, azonban ez egy nagyon éles váltás lett volna. Elkezdtünk gondolkodni, hogyan tudnánk ezt a zenei világot az én zenéimbe integrálni, és közreműködőnek egyből a BSW ugrott be. Imádtam a srácokkal dolgozni. Mindenki azt csinálta, amihez valójában ért”- meséli Olivér.

A dal egy izgalmas klippel érkezik, amelyben Olivér megszabadul macho frizurájától, a srácok menekülőre fogják, Metzker Viki pedig szundikál.

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink