Lupa szezonzáró a Budapest Bárral

2024. 09. 12.

Egy különleges szezonzáró élményt ígér egy rendkívüli helyszínen a Budapest Bár zenekar szeptember 21-én. Ezúttal a Dunakanyar kapujában, a türkizkék Lupa tó és a homokos beach adja a díszletét egy feledhetetlen, közel kétórás koncertnek, ahol stílusok, dallamok, korok, hangok és egyéniségek kavalkádja varázsolja el a közönséget.

Felhőtlen szórakozás, dráma, szerelem, csalódás, öröm és örömzene közel két órában – ezt ígéri a Budapest Bár egy nem mindennapi helyszínen. A nagyszerű zenészek és a kitűnő énekes-előadó egyéniségek ezúttal egy tóparti díszletben készülnek egy feledhetetlen és önfeledt koncertre, ahol filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat adnak elő mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva a sokak által ismert dallamokat.

A Farkas Róbert vezette, csodálatos Budapest Bár zenekar Behumi Dórival, Németh Jucival, Ferenczi Borával és Szűcs Krisztiánnal érkezik szeptember 21-én a Lupa Beach-re.
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 09. 16.
Dresch, Borbély, Ágoston, Kézdy Luca, Subtones, Mandaan hozzák a változatos hangzást a Fonóba és az A38-ra szeptember 26-a és 28-a között.
2024. 09. 03.
A szeptember 12-től 14-ig tartó rendezvényen az NKA Hangfoglaló Program által támogatott "Hangszert a kézbe" interaktív zenei kiállítás lesz artisták, néptánc és zenei előadások kíséretében.
2024. 09. 03.
Célegyesbe érkezett az Öröm a Zene tehetségkutató-sorozat, de még az idei évadban négy magyarországi versenyen is bemutatkozhatnak induló zenekarok.
2024. 09. 02.
Közel 100 író nevét hallhatjuk ebben a táncos nótában, és arra az esetre, ha nem jegyeznénk meg őket, kapunk még három remixet, ahol ugyanezek más zenei körítést kapnak. Szeptember 17-én pedig élőben a Kobuciban.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink