LEECHER: megjelent a teljes tavalyi A38-as koncert, és készülnek a Kalapács Tribute lemezhez is egy dallal!

2020. 07. 20.

Februárban jelent meg a dallamos szimfonikus metalzenéjüket csellóval, varázslatos női énekkel és hihetetlenül karizmatikus, egyedi kiállással előadó LEECHER második nagylemeze "Deviant" címmel, és bár a zenekar legnagyobb terveit - köztük egy teljes Európai Turnét a Visions of Atlantis vendégeként - elkaszálta a vírushelyzet, közel sem maradtak tétlen. Múlt hónapban tették közzé az A38 Hajón rögzített 2019-es koncertjüket, mely most megnézhető teljes terjedelmében, tökéletes kép -és hangminőséggel. 

Leecher // Live 2019 // A38 Rocks - Teljes koncert
bit.ly/Leecher_Live2019_A38 
A Leecher is azon 30 előadó között van, akik részt vesznek azon a most készülő 2 korongos Kalapács Tribute lemezen, amely a legendás énekes zenekarának 20. születésnapja alkalmából jelenik meg a szeptemberi "Világvégre" nagylemez mellett. Hogy melyik dalra esett a választásuk, az még egyelőre titok, de biztosak lehetünk benne, hogy a csellókkal előadott Kalapács dal egy kifejezetten egyedi megszólalású darab lesz. Addig is megnézhetünk pár képet a felvételekről Facebook oldalukon. 

www.facebook.com/114712005208893/posts/3617363404943718/ 

A zenekart hosszú idő után élőben legközelebb a Boglári Szüreti Fesztiválon (Balatonboglár, Parti Sétány) lehet látni augusztus 20-án, 18:30-tól.

Idén nyárral szöveges videó készült a "Deviant" lemez összes dalához, ezeket a zenekar pár érdekesség kíséretében Facebook oldalukon osztották meg, és már egy közös lejátszási listán is elérhetők. 

Leecher - Deviant (2020) Teljes album (Hivatalos YouTube lejátszási lista)
bit.ly/Leecher_Deviant_Playlist 

Harvester of Calamity:
"Az intro természetesen az összes többi dal után készült el, amikor már összeállt a kép, hogy milyen is lesz ez a lemez. Nem csak a zenei utazást vetíti előre, hanem ennél talán hosszabb is az árnyék, amit vet... maradjon ez egyelőre titok." 

Infinite Greed:
"Az emberi természet végtelen mohóságáról szól ez a dal. Ha nincsen konkrét célod, a pénz- és dicsőség hajszolásnak sosem lesz vége." 

Rainmaker:
"A dal egy zeneszerzőről szól, aki minden másról elfeledkezve írja élete fő művét és úgy érzi, hogy ez a létezésének egyetlen célja. Hiszen ezzel a dallal a többi ember életét is szebbé teheti."

Architect of Fate:
"Ezt a dalt egy novella ihlette (Operation Fateful Encounter a címe és csak ajánlani tudom), aminek az alaptörténete, hogy a főhős kifigyel magának embereket, titokban utánajár, hogy kicsodák és milyen emberek, majd "sorsszerű" találkozásokat rendez meg velük. Ezt a történetet én továbbvittem egy sötét irányba, ahol a beszélő megrészegül a hatalmától és akár borzalmas helyzeteket is előidéz csak azért, hogy eljátszhassa a megmentőt." 

Cassandra:
"Mit ér igazat mondani, ha a többiek kiabálása elnyomja a hangod? Ez a dal a görög mitológiából ismert Cassandra történetén keresztül mutatja be azt a helyzetet, hogy milyen érzés lehet igazat mondani úgy, hogy senki nem hisz neked. Sokszor hajlamosak vagyunk annak hinni, aki leghangosabban ordít, vagy a legjobban el tudja adni magát, és a tévedés csak akkor derül ki, amikor már baj van." 

Lake of Contradiction:
"A Deviant utolsó előtti dala egyfajta címadó is és összefoglaló is egyben. Azt a kérdést veti fel, hogy ha elhatárolódsz valakitől, csak mert első látásra furcsa, szokatlan és zavaró, nem lehetséges-e, hogy egy értékes embert veszítesz el, akit féltél megismerni?"

Celestial Alignment:
"A szerelem drámával önti el az ember életét és a legkisebb dolgot is soha vissza nem térő csillagállásnak láttatja. Tudod, hogy nem vagy normális, mégsem adnád semmiért."

Leecher CD rendelés:
bit.ly/Leecher_CD_MetalShop

Leecher online:
www.leechermusic.com/ 
www.facebook.com/leechermusic/ 


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 07. 30.
Július 30-án döntött a kormány: augusztus 15-étől sem lehet 500 főnél több résztvevővel zajló zenés, táncos rendezvényeket rendezni Magyarországon. Megnéztük a fesztiválok első reakcióját a döntésre.
2020. 07. 29.
A Mongooz and the Magnet a tavaly novemberben megjelent "people=people" EP záródalához, a "Then You" című eposzhoz álmodott kisfilmet a díjnyertes rendező, Füzes Dániel vezetésével.
2020. 07. 27.
Személyes kiadvánnyal jelentkezett az egyik legnépszerűbb zenekar! Megérkezett az Ocho Macho legújabb felvétele, az „Ahonnan én jövök”
2020. 07. 25.
Pályázatot írt ki az Artisjus könnyűzenei és komolyzenei szerzőinek. Várják mindazon zeneszerzők és szövegírók jelentkezését, akik szívesen adnának betekintést saját szerzői munkájukba, mindennapjaikba egy legfeljebb háromperces videóban!
2020. 07. 24.
Tóth Dóri és Konsiczky Dávid duója egy igazán különleges zenei kalandozás az ambient világába. A külön-külön már több sikeres formációban zenélő páros most egy albumnyi lassú eletronika erejéig egyesítette erőit.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink