Július 25-én először koncertezik a Bagossy Brothers Company a Plázson

2020. 07. 24.

A Bagossy Brothers Company fénysebességgel került fel a nagyszínpadokra, idén először pedig a siófoki Plázs közönsége is élőben hallhatja őket és együtt énekelhetik most szombaton az olyan slágereket, mint a Valahol itt vagy, vagy az Olyan Ő. A Bagossy Brothers Company koncertje után sem áll meg az élet: három különféle helyszínen várnak partykkal, de már pénteken érdemes itt kezdeni a hétvégét Metzker Viktóriával, illetve Rakonczai Imre Piano estjével.

A nappali napfürdő és pancsolás után, amikor leszáll az éj Siófok fehérhomokos tengerpartja, a Plázs egy új arcát mutatja, ahol a pihenés helyét lassanként átveszi az önfeledt bulizás. Ezen a hétvégén sem lesz okunk a panaszra: több helyszínnel, tematikus partykkal és koncertekkel gondoskodnak a szervezők arról, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb programot a balatoni nyárban.

Péntek este szokás szerint Metzker Viki rendel az Arénában, akinek Dj Lennard lesz ezúttal a vendége, míg a Plázs Music Teraszon Rakoncai Imre varázsol el csodálatos dalaival.

Szombaton az elmúlt évek legígéretesebb formációja, a Bagossy Brothers Company először játszik majd a Plázson. A zenekar mára rendre több ezer rajongó előtt lép fel, videóikra pedig milliók kíváncsiak, úgyhogy ritka alkalom, hogy ennyire intim közegben lássuk őket, ráadásul ilyen szép díszlettel, hiszen a háttér nem lesz más, mint a balatoni naplemente. A gyergyószentmiklósi csapat rendületlenül adja ki újabb és újabb slágereit, az Olyan ő vagy a Van egy ház mellé pedig nemrég megérkezett a Boldog idők is a koncerteken közösen énekelhető dalok sorába.

A Bagossy Brothers Company után három helyszínen is folytatódhat a buli. A Chill’n’Cheers már délután is melegít a strandolóknak, majd a koncert után indul a második session, amikor is Daniel Nike, Andrewboy, Dj Chrishopher, Janett, R92, NoNameLeft live, Hiboo és Furtee váltják majd egymást hajnalig.

Mindeközben a Plázs Music Terrace-on a ’90-es és 2000-es zenék legjava dübörög majd a Wannabe Beach-en, míg a Plázs Arénában egy legendás szórakozóhely a Bed Beach  szelleme tér vissza egy éjszakára. A felejthetetlen hajógyári éjszakákat Bárány Attila, Antonyo és DJ Free idézik majd meg. 
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink