Jótékonysági koncert

2008. 06. 17.
Tanulmányaik megkezdésének előfeltétele azonban, hogy októberben letegyék a SAT-et (ami egy általánosan elfogadott, angol nyelvű, nemzetközi érettségi vizsga). A fiatalok – nemzetközi önkéntes munkájuk kapcsolatrendszerén keresztül – már önállóan megszerezték a szállás, étkezés, vízum költségét, a kinti megélhetésük érdekében pedig diákmunkát vállaltak, azonban a két repülőjegy árának előteremtéséhez kénytelenek voltak segítséget kérni. Levelüket Kovalcsik Katalin néprajztudós továbbította a Polgár Alapítványhoz.
 
Mivel egyéni kérelmeket nem tud alapítványunk támogatni, arra vállalkoztunk, hogy pár nap alatt (a kedvezményes jegyár csak eddig áll fenn) megpróbálunk egy olyan rendezvényt szervezni számukra, ahol elő lehet teremteni a szükséges 420 ezer forintot.
 
Nagy örömünkre - első szóra - a jótékonysági rendezvény mellé állt
-          a Tűzraktér Egyesület, aki térítésmentesen biztosítja a rendezvény helyszínét (kerthelyiség),
-          a Rádió C, a Tilos Rádió, a Népszabadság, a Roma Sajtóközpont, a c-press.hu, a romapage.hu, a romnet.hu, a szochalo.hu. rádióspotokkal, tudósításokkal járulnak hozzá, hogy minél több ember szerezzen tudomást a kezdeményezésről,
-          neves művészek, zenekarok ingyen vállalták a fellépést,
-          magánszemélyektől is érkeztek 10-30 ezer forintos felajánlások.
 
Jótékonysági rendezvényünkre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt is, felajánlva a lehetőségét annak, hogy segíthessen ennek a két tehetséges fiatalnak céljaik valóra váltásában.
 
A koncertek helyszíne: a VI. kerület Hegedű u. 3. (volt általános iskola kerthelyisége), időpontja: 2008. június 19-e (csütörtök) 19.00 óra.
 
Program:
19:00               Técsői Banda
20:00               ClubEra
20:30               Balogh Kálmán
21:00               Romano Drom
21:30               Nomada
 
A belépő díj 1000 Ft. Várhatóan a szükséges összeg akkor teremthető elő, ha lesznek olyan vendégeink (is), akik többet tudnak/ akarnak fizetni ennél a fix összegnél. 
 
Várunk szeretettel Mindenkit!
 
Polgár Alapítvány az Esélyekért
                                                           munkatársai
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 28.
Nem a hangszereiket nézik, nem a közönséget és nem a pénztárat. Ilyen zene akkor születhet, amikor néhány tehetséges ember távolba néz, és tekintetük valahol a horizonton túl találkozik.
2024. 04. 16.
“Fel a fejjel!” hangzik a jól megszokott bíztató szólam. "Bolyki Balázs és a B4" vadonatúj dalában, valahogy ez a mondat most mégis megtelik igazi tartalommal.
2024. 04. 16.
Rocktörténeti tény, hogy ez a bizonyos album 1993-ban készült el, és akkoriban még a jó öreg magnó kazettának örülhettünk, mert hát ez volt vagy a bakelit.
2024. 04. 14.
Lemezajánló: VENI - Escaping game (Hunnia Records) a kedvenc külső szerzőnk, Szabó János tollából. "füge fölött függőágyban"
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink