Idén is lesz nemzetközi mentortábor

2020. 06. 02.

A HOTS – Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda idén negyedik alkalommal rendezi meg nemzetközi mentortáborát. Augusztus végén, Zsennyén lesz lehetősége a kiválasztott produkcióknak közösen elkezdeni egy tudatos karrierút tervezését. Mutatjuk, hogy idén kiknek nyit újabb kaput az Outbreakers’ Lab.
Az elmúlt évek zenei export-tapasztalatai nyomot hagytak az OBL-en is, így az idei résztvevők kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a HOTS olyan előadók számára nyújtson segítő kezet, akik épp a nemzetközi nyitás kapujában állnak, fiatalok, és artisztikus jellegüknél fogva az országhatárokon túl is piacképesek lehetnek. 
A csendes és inspiráló vidéki táj „vissza a természetbe” érzése tökéletes terepet ad a pár napos elvonulásra, befelé fordulásra. A táborban minden előadó maximum két fővel (ajánlottan zenekarvezető és menedzser) képviseltetheti magát, akik az önvizsgálat mellett lehetőséget kapnak kompetenciáik fejlesztésére, csoportos és one-on-one sessionök alkalmával rövid- és hosszútávú terveik felrajzolására, és a nemzetközi érvényesülés megalapozására. Az ilyen tudatos karrierépítés nem evidensen sajátja a hazai piacnak, nincsen jelenleg Magyarországon más hasonló, intézményesült felkészítő program.
Az Outbreakers’ Lab vezető mentora Magda Cholyst (Artist in Bloom), aki olyan szakemberek társaságában érkezik majd hozzánk, mint Kat Kennedy (Big Life Management - We Are Scientists, Lazy Day, Liz Lawrence, Ralph Pelleymounter, Suns Up), Markus Linde (thag’s agent, Europe in sync) és Andrew Apanov (Dotted Music, WeSpin) A segítségükkel a táborban résztvevők magabiztosabban tudják majd magukat képviselni világszerte showcase szereplések alkalmával, illetve az alkotói folyamatok mellett előrelátóbban és nagyobb tudatossággal lesznek képesek tervezni saját karrierjüket, tekintettel az aktuális trendekre, zenekari sajátosságokra és a különböző piacokon jelen lévő versenytársakra.
Az OBL tábora idén 9 produkciót vár Zsennyére, ők pedig:

Goodbye Darjeeling
J3ZZ
Mayberian Sanskülotts
Ohnody
Saya Noé
skeemers
Sonya
The Anahit
The Boondocks (EE)

Forrás: https://hangfoglalo.hu/


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink