Idén 10 éves a Belmondo - fejest ugrik az Akváriumba!

2016. 11. 23.

Az idén 10 éves a Belmondo november 25-én születésnapi koncertet tart az Akvárium Klubban. Közös pancsolásra csábítja imádott közönségét az aranyhalak közé! Hely jut mindenkinek, aki időben vált jegyet, tehát érdemes.

"A Belmondo zenekart Czutor Zoltán alapította 2005 végén, korábbi együttese, a Nyers feloszlása után. A zene iránt elkötelezett, rutinos előadókat keresett, akik szerettek volna valami mást, valami újat kipróbálni. Jó értelemben vett popzenét játszani, ami után még tükörbe lehet nézni. Stílusuk saját meghatározásuk szerint „beatmetál”. Ebben a rock, a beat, a metál, az RHCP-s funk elemek szabad játékossággal keveredhetnek ’horribile dictu’ sanzonos, akár diszkós elemekkel is."
- meséli a  honlapjuk a genezistől a szinopszison át hosszasan sorolva a tagcseréket, változásokat, a zenekar eddig elért állomásaiig, sikereiig, - érdemes ide kattintani, nem rövid: https://www.dalok.hu/bio/id/591

Végig olvasás után elmondható, hogy a zenekar 10 évhez képest igencsak dús szakmai életük volt a tagoknak. Ilyen értelemben  másoknak még 25 éves visszatekintés esetén sem kellene szégyenkezniük olyan "életút" miatt, mint amit a Belmondo járt  végig napjainkig.  És nem  úgy tűnik, hogy elapadóban lenne az ihlet és a közös zenélési kedvük.  Mindezek tükrében a  pénteki Akvárium bulit  csak az hagyja ki, akinek  sok a jóból, mert itt tomeny jora szamithat a nagyérdemű, ahol  a zenekar egykori tagjai mellett számos vendégelőadóval is találkozhat majd:

Vendégek: Papp Szabi (Supernem), Szekeres András (Junkies), Eckü (Hősök), Fourtissimo

A jelenlegi felálláson kívül zenél még:
Reggel Ferke - dob;
Temesi Berci - basszus;
Pulius Tamás - billentyű, vokál
Domján Gabika - basszus;
Fekete Jammal János - beatbox;
Shackle - beatbox

Előzenekarok: The Immigrants, minimyst

november 25. péntek -  AKVÁRIUM, KISHALL
(kapunyitás: 20:00)

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
2024. 03. 31.
Számtalan újítással rendezik meg az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatot, és minden eddiginél nagyobb nyereményeső hullik a döntős zenekarokra.
2024. 03. 18.
"Sosem élveztem még annyira a számírást. Volt, hogy egész furcsa ötletek is jöttek, de voltam elég bátor, hogy kibontsam". Új magyar-osztrák jazz album a BMC kiadásában.
2024. 03. 17.
Ágoston Béla a kalandozások kora után visszatér a kamaszkori énjéhez és gitáron írt dalokból álló lemezt ad ki. A Budapest Vinyl kiadásában és a Dalok.hu terjesztésében megjelent albumot a gyerekeinek ajánlja.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink