Hollywoodoo lemezbemutató a Belmondóval ma a Kassa hajón!

2017. 11. 24.

 

Ma este fergeteges koncertélménynek lehetnek mindazok szem és fültanúi, akik ellátogatnak a Batthyány-tér magasságában, a Dunán felállított, Kassa névre elkeresztelt koncerthajóra. Az apropója többek között az, hogy a napokban jelent meg a Hollywoodoo zenekar „végre” című albuma. E tizenegy vadonatúj felvételt tartalmazó lemez, a szerzők, tagok szerint, pályafutásuk legszínesebb anyaga lett, hiszen a hosszú ideig tartó, látszólag passzív időszak alatt, volt idejük a menetközben született sok-sok ötletből kiválasztani, az új lemezre rögzíteni kívánt dalokat. Ezen új Hollywoodoo dalok és természetesen a régi slágerek lesznek hallhatók az esti program záróakkordjaként. Mert, hogy lesz még előtte „Mocsok egy kölyök”, Belmondo, Czutor Zoli vezényletével, és egy kis Nyers is. Kalandra fel, van még néhány óra elkészülni, és irány a Kassa koncerthajó Budán, a Dunán!

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
2024. 03. 31.
Számtalan újítással rendezik meg az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatot, és minden eddiginél nagyobb nyereményeső hullik a döntős zenekarokra.
2024. 03. 18.
"Sosem élveztem még annyira a számírást. Volt, hogy egész furcsa ötletek is jöttek, de voltam elég bátor, hogy kibontsam". Új magyar-osztrák jazz album a BMC kiadásában.
2024. 03. 17.
Ágoston Béla a kalandozások kora után visszatér a kamaszkori énjéhez és gitáron írt dalokból álló lemezt ad ki. A Budapest Vinyl kiadásában és a Dalok.hu terjesztésében megjelent albumot a gyerekeinek ajánlja.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink