Hippikiller - Deleted Pictures

2020. 07. 19.

Bihari Balázst sokan rock-újságíróként ismerik, a néhai Wanted magazintól kezdve, évtizedek óta véleményezi és figyelemmel kíséri a (nemcsak) magyar zenét. A Majdnem Híres Rocksuli-társalapító és zenei promociós szakember már jó ideje zenét is csinál Hippikiller néven. Utoljára három éve jelentkezett új albummal, ez volt a Totally Disco.

Az új lemezen a Hippikiller eredeti felállásából közreműködik Gerdesits Faszi és Mezei András. Két női vendégénekest hallhatunk a lemezen, Csányi Ritát és Pollyflowt. A nemrég elhunyt Najmányi László két szöveget írt az albumra. Bihari Balázs mesél az utolsó beszélgetéseikről a Lángoló Gitároknak:


Utoljára egy-másfél hónapja beszéltem Lacival telefonon, jó hosszasan, hiszen kábé két-három éve nem találkoztunk. Már nagyon nem volt jól. Feküdt és hangja alapján valószínűleg nyugtató lehetett benne. A Forgotten Man és a lemez végén található God Has Left and Satan's Too kapcsán hívtam, hogy lejelentsük a dalokat. Korábban mindig volt valami megjegyzése a kiejtésemmel kapcsolatban, annak ellenére, hogy ha valaki, akkor ő csodálatos hunglish akcentussal beszélt, viszont engem soha nem kímélt. Én meg hagytam. Igaza is van. Volt. De ez most már így marad. Meg is lepődtem, hogy a baszogatás ezen része most kimaradt, persze azért megjegyezte, hogy szerinte hátul van az ének. Magát a szöveget még 1988-ban írta New York-i évei alatt Sir David O'Clock alteregója alatt és létezik egy saját dalverziója.


Az albumot ITT tudod letölteni.


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 07. 30.
Július 30-án döntött a kormány: augusztus 15-étől sem lehet 500 főnél több résztvevővel zajló zenés, táncos rendezvényeket rendezni Magyarországon. Megnéztük a fesztiválok első reakcióját a döntésre.
2020. 07. 29.
A Mongooz and the Magnet a tavaly novemberben megjelent "people=people" EP záródalához, a "Then You" című eposzhoz álmodott kisfilmet a díjnyertes rendező, Füzes Dániel vezetésével.
2020. 07. 27.
Személyes kiadvánnyal jelentkezett az egyik legnépszerűbb zenekar! Megérkezett az Ocho Macho legújabb felvétele, az „Ahonnan én jövök”
2020. 07. 25.
Pályázatot írt ki az Artisjus könnyűzenei és komolyzenei szerzőinek. Várják mindazon zeneszerzők és szövegírók jelentkezését, akik szívesen adnának betekintést saját szerzői munkájukba, mindennapjaikba egy legfeljebb háromperces videóban!
2020. 07. 24.
Tóth Dóri és Konsiczky Dávid duója egy igazán különleges zenei kalandozás az ambient világába. A külön-külön már több sikeres formációban zenélő páros most egy albumnyi lassú eletronika erejéig egyesítette erőit.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink