DopeMan és testvére, "Kicsi Dope" lesz holnapi Dalok Galopp műsorunk vendége!

2020. 10. 20.

Pityinger László és Pityinger Péter (DopeMan és Kicsi Dope) teszi tiszteletét nálunk holnap, 15:00 és 16:00 között a Civil Rádió stúdiójában. Az immár 13. éve működő élő interjú műsorunk - melyet Dalok Glopp névre kereszteltünk anno - vendége lesz az ismert testvérpáros és mesél az elmúlt évek történéseiről zenében, magánéletben és talán még azon is túl… Mivel foglalkozik manapság a két előadó a zenén innen és túl? Sikerült- e a karantén előtti lelki karantén állapotából kikerülni, és ha igen milyen irány lehet manapság perspektívikus egy lázadó művész számára? Ilyen és ehhez haosnló kérdéseket boncolgatunk holnap 15:00 –tól a Civil Rádióban, a Pityinger testvérekkel…

MEGOSZTÁS

További hírek

2020. 11. 26.
Pár hete egy nagy boriték érkezett a szerkesztődégünkbe. Fura mód nem partneri szerződés volt benne, hanem egy képregény. Miért küldenek egy zenei terjesztőnek képregényt? Itt a sztori.
2020. 11. 30.
A Hangfoglaló Program keretében működő programsorozat tavaly megújult, és immáron második eseményére várja - Csibészek '90 néven - látogatóit. Következő vendég december 2- n Pierot lesz!
2020. 11. 30.
Tündérmesébe illő történetet elevenít meg a miskolci banda. A garázs zenekarból lett fantasztikus ötös ezúttal egy igazán szerethető, könnyed és magával ragadó produkciót hozott. „Mese a nagykönyvből”- de nem csak gyerekeknek!
2020. 11. 30.
A Laskai Viktor nevével fémjelzett SuperStereo és Dé, vagyis Darabos Dávid ismét óriásit alkottak. A duó mindig is magasra tette a mércét, a tétet pedig tovább emelik „Minden este” című dalukkal.
2020. 11. 24.
„A Debussy dalokat Anasztázia és Veronika nagyon rendhagyóan kezeli. Az interpretáció kereteit jelentősen tágítottuk, bizonyos dolgokat újra gondoltunk és megpróbáltunk egy egészen új hangzásvilágot teremteni így hárman” – Fenyvesi Márton a lemezről.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink