Csókolom világ! Életigenlő dalban bukkant fel Varga Viktor!

2021. 03. 30.

Vadonatúj projektben mutatkozik be Varga Viktor, aki ezúttal a Different formációval és Giovannival közösen alkotott, nem is akármit! A „Csókolom világ” lendületes és fülbemászó dallama vidámságot hoz a szürke hétköznapokba.
 
Megérkezett a remény, a kitartás és a pozitív hozzáállás dala, amelyre most igencsak nagy szükség van. A szerzemény hangulatával, dallamával és szövegével jókedvre derít. A rendhagyó felállás zseniális zenét hozott össze, amibe mindenki a legtöbbet adta bele, a végeredmény magáért beszél. Fülbemászó, jóhangulatú és addiktív! A négy fiatal slágergyanús szerzeménye nem is készülhetett volna ennél gördülékenyebben.


 
Justin egy új dallal szerette volna indítani az évet, amelyre a Different duó másig tagja, Johnny is azonnal igent mondott. A perfekt alap azonnal megszületett, a dalszöveg sem váratott magára a pároshoz pedig előbb Giovanni, majd Varga Viktor is csatlakozott, aki saját stúdióját is felajánlotta a dal megszületéséhez. A négyes fergeteges dala egy szuper klippel érkezik, amiben Budapest legszebb részei is főszerepet kapnak. Lessetek bele ti is!


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 04. 06.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert Szesztay Dávid a saját projektjében a harmadik oldalát mutatja. Atmoszférikus, izgalmas hangszereléseket és szép dalokat hallunk ezen a lemezen.
2021. 04. 05.
Ki ne hallott volna már a rendkívüli hangú jazz-énekesnőről Body Magdiról, akit életpályája kezdetén a „magyar Suzi Quatroként” is aposztrofáltak.
2021. 04. 04.
2021. április 24-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítélt Fonogram - Magyar Zenei Díjat.
2021. 04. 02.
Meghirdették az idei 7 szamurájt, vagyis a zsűri összetételét. Idén Portugáliában lesz a világzenei expó. Nehéz időket éli a zeneipar, ilyenkor még fontosabb a közösség fenntartása, a kiút közös keresése.
2021. 04. 02.
A dalt éneklő francia-magyar származású Izabella Caussanel különleges hangjával és előadói személyiségével az elmúlt években beírta magát a világzenei színtér élvonalába. A zenekart pedig jelölték idén Fonogram-díjra.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink