Bombasztikus duó: Curtis és Metzker Viktória összeálltak

2020. 03. 25.

Lehengerlő dallal robbantja be az újabb karanténhetet Metzker Viktória, aki a keverőpult mögül előre lépve olyat rappel, hogy mindenkinek tátva marad a szája - megérkezett Curtissel közös dala, a „Szívemen szárny”!

 A dögös lemezlovas hazánk egyik legismertebb DJ-je, aki évek óta naponta tölti meg a hazai és nemzetközi klubokat elképesztő bulijaival.

Viki már többször is megmutatta, hogy rapperként és énekesnőként is megállja a helyét a hazai zenei szcénában - legutóbb Dukai Reginával és Miss Mood-dal közösen meneteltek hatalmasat „Titok” című slágerükkel, aminek a klipjét már több mint 2 millióan látták a YouTube-on.

 Ezúttal a rap fenegyerekével, Curtis-szel karöltve jelentkezett egy olyan új dallal, amiben kőkeményen benne van a slágerpotenciál. A táncolható beateknél és fülbemászó dallamnál már csak a szöveg erősebb - Viki és Curtis pedig zseniálisan egészítik ki egymást, és a Fonogram-díjas producerrel, King BJ-jel is élmény volt összedolgozniuk, a közös munka végeredménye pedig egy komoly track lett.

 „A szöveg mondanivalója a zenei pályánk összegzése. Curtis-szel mindketten több mint tíz éve vagyunk a szakmában, és rengeteg dolgot megéltünk, örömöt, kudarcot, sikereket vagy épp bukásokat. Úgy gondoltuk, a fekete-fehér képi világ jellemzi a zenei élet kettősségét, azaz a pozitív elismeréseket és a megpróbáltatásokat. Az anyagban sphynx cicám is szerepet kapott, hiszen sok éve a társam. A macskáim nagyon fontos részei az életemnek” – mesélte Metzker Viki.

 Nézzétek meg a két top előadó fantasztikus kollaborációját!

YOUTUBE LINK 

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink