Beachattack Official – a magyar közönség legnagyobb tengerparti fesztiválja

2021. 08. 05.

Nemrég a siófoki Plázson mutatkozott be és hamarosan - augusztus 22-27 között – a “Horvátoszág Ibizájaként” híressé vált Pag szigetén fekvő Novalja városában várja a magyar közönséget a legnagyobb tengerparti fesztivál, a Beachattack.

A horvát tengerpart a nyári szabadságok tervezésekor mindig is középpontban állt, nem beszélve arról, ha egy igazi tengerparti buli, egy már régóta vágyott fesztivál is ott szerepel az aktív pihenés céljai között. A Beachattack Official, a Horvát Idegenforgalmi Közösséggel kooperálva, egy olyan élményt kínál, ami a magyar közönségnek, magyar fellépőkkel, sokfajta nappali és beach programmal, magyar partyhajóval, esti koncertekkel tarkított sorozatával kihagyhatatlan nyári eseménnyé válik.

A Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi irodájának célja, hogy Horvátországot olyan úti célként népszerűsítse, ahol mindenki talál magának megfelelő ajánlatot. Nem csak a nyári szezonban és a tengerparton, hanem egész évben és az egész országban. Attól függően, hogy ki mit szeretne, egyik nap a gazdag kulturális örökséget és a nagyobb városok hangulatát élvezheti, míg a másik nap pihenhet és megtapasztalhatja a mediterrán életstílust egy kisebb, hangulatos faluban vagy szigeten. Bulizhat egy világhírű tengerparton, másnap pedig körbehajózhatja a szigeteket, és gyönyörű öblökben élvezheti a kristálytiszta tengert. „Bár ez a fesztiválszezon korlátozott, örömmel hívjuk a fiatal magyar turistákat, hogy fedezzék fel Horvátországot, annak minden természeti és kulturális szépségével, remek gasztronómiájával, nemzeti parkjaival és barátságos embereivel, akik mindig is szívesen fogadták a turistákat, hogy nyári emlékeket szerezzenek velük” – mondják a Horvát Idegenforgalmi Közösség szervezői, hozzátéve, hogy az statisztikák szerint eddig 216.000 vendég érkezett Magyarországról és Horvátországban továbbra is a legjobb a járványügyi helyzet a Földközi-tenger térségében.

"Ha tehát zenei fesztiválokról van szó, erre Horvátország a legjobb hely” – állítják a szervezők. A nyári hangulat még teljesebbé válik, ha a kristálytiszta tenger, az egyedi vízparti helyszín egy változatos zenei kínálattal egyesül.

A Beachattack Official ezt kínálja a hazai közönségnek a horvát tengerpart legismertebb bulihelyén, Novalja-ban, a horvát Ibizaként is ismert Pag szigetén fekvő kisvárosban, mely a gyönyörű tengerpart biztosította turizmusáról és jellegzetes buliközpontjáról vált híressé.

A fellépők köz pedig ott lesz a Spanyolországban született, Németországban élő Plastik Funk, a modern elektronikus zene egyik neves képviselője, az olasz származású Rudeejay, a nemzetközi toplistákon állandó szereplő Keanu Silva, a House és EDM hazai nagyasszonya, Metzker Viki és sokan mások.

A változatos zene kínálatot egyéb izgalmas programok is színesítik, így felfedezhetjük Novalja városát egy játékos városnézés keretében, hajón kirándulhatunk Rab szigetére, ahol BBQ és Beach party várja a nagyérdeműt, de Zrce Beach zátonyainál, ahol a monda szerint hajdanán kalózhajók horgonyoztak, rátalálhatunk a rég elfeledett kincsek egyikére is. A közönséget Partyhajó is csalogatja a legnevesebb magyar DJ-k zenéjére bulizva, a wakeboard szerelmesei pedig még nyaralás közben is hódolhatnak kedvenc szenvedélyüknek. A Planjka beach-en a röplabda szerelmesi hódolhatnak kedvenc sportjuknak, és az “ötkarikás” játékok” jegyében megmérettethetjük magunkat a Beach Games kihívásaiban is.

A magyar közönség idei legnagyobb tengerparti fesztiválja tehát, 2021.08.22 – 27 között hív mindenkit Horvátországba.

Bővebb információ: https://beachattack.hu
 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink