Az Ösztönlény elszabadul: Krúbi a Budapest Parkban! 

2021. 08. 20.

Figyelem:  csak  18 éven felulieknek! ...avagy alattiaknak, de szülői felügyelettel. Hozd el anyut is, hadd lássa, mi van!  

Immáron  2  nyár telt el  a  "pimaszul  fiatal", de annal színpad tudatosabb, szókimondó magyar nyelvű  rapper tavalyelőtti, nagy sikerű Parkos debütálása óta.  A kényszerűen  hosszú idő  számára  is alkalmas, mi több inspiratív  volt  az  alkotásra. Így már ismert slágerei mellett friss lemezének dalait  is vágja a  közönsége arcába, kíméletlenül. Közönsége ezért  járul  az  ikonikus előadó elé, és élvezi.

Autentikus  ösztön  lény tűnik  ki a  Krúbi  művész  néven magát kimutatogató,  önmegvalósítgató szórakoztatóipari jelenségből  - az ebből  származtatott "Ösztönshow" produkciós  cim önmagáért  beszél. Utánozni  felesleges, úgysem  lehet.  (vádolják  egyesek "nyúlással", mert   vélhetően  a  fától nem látják  az erdőt! Hogy  irigyek? Ilyet nem írtam! Ja, de.) 

Szem- és fültanúi  lehetünk egész estés ámokfutásának:   feszes tempójú, gyakorta melodikus elemekből  építkező zenei alapokra ültetett,  az  intellektust sem  pihenni engedő  szövegelési  rohamával  vár  minden  gyenge idegzetű,  és/vagy  prűd  érdeklődőt is a  Budapest Parkban augusztus 21-én.

Krúbi Ösztönshow - Budapest Park

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink