Auguszt Bárió: "Csak"

2020. 06. 02.

Elkészült Auguszt Bárió: Csak c. új studio albuma, amin 14 szerzemény található.
A dalok többségét a jó pár éve ismét kitartóan aktív Báriótól és az Ad studiótól megszokott dallamos, érzékeny és olykor elgondolkodtató stílus jellemzi, ilyen az az album címével egyező Csak, a Tündér, a Színes pillangók, a Hány felhő az ég vagy az Ahogy lesz, úgy lesz című dalok is.
Az idő elteltével és Bárió életkorának megfelelően megjelennek az albumon társadalmi kérdéseket boncolgató témák is, mint pl. a Maradjatok együtt, a Fekete ég vagy Az élet szép című szerzemények.
Az album meglepetése és egyben záró darabja az Arany Cimbalom, ami felhőtlen jókedvével és groteszk szövegvilágával elrugaszkodik a Bárióval szembeni elvárásoktól.
Az összes dal zenéjét és a szövegek nagy részét is Auguszt Bárió jegyzi, az albumon számos más produkcióból ismert, remek zenész működik közre.
Összességében egy friss, energikus Auguszt Báriót hallunk ismét, albuma érett, sokféle dallal és ötlettel megvalósított produktum egy olyan szerző - előadótól, aki egyszerre aktív dalíró és koncertező művész is.
 

A lemezt ITT tudod letölteni.

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink