A Petra Varallyay Trio a The Independent Music Awards nyertese!

2020. 04. 29.

A Petra Varallyay Trio a The Independent Music Awards nyertese!

A nálunk is elérhető debütáló album egyik dala nyert a rangos nemzetközi versenyen. Pátkai Rozina „Concept” c. albuma szintén a nyertesek között található. 

A Petra Varallyay Trio debütáló albumát nemrég bemutattuk a podcastunkban is

Hegedül, zongorázik, énekel. Előadóként már bejárta a világot. Zeneszerzőként otthon mozog a klasszikus zenében, a jazzben és az igényes popban. Az itt halható rádióinterjúban mesélt a kínai élményeiről, ahol klasszikus zenészek improvizáltak (!) együtt, a nemrég bemutatott, 20 fős zenekarra írt komolyzenei művéről és persze a Triója első lemezéről, amelyről meghallgattunk több számot.
A megjelenés óta az album nagyszerű fogadtatásban részesült. Külföldön is észrevették, nemrég a hollandiai jazznu.com jazzportál írt róla

The Independent Music Awards két kategóriájában is jelölték: míg a címadó Deadline Haze "eclectic song" kategóriában, a teljes album az öt legjobb fúziós album közt versenyzett a nemzetközi nagydíjért. (The Independent Music Awards független zenészek és kis kiadók által kiadott zenékre specializálódik, mindenkinek ajánljuk, hogy küldje be hozzájuk a zenéjét.)
Most érkezett meg az eredmény – a „Deadline Haze” nyert!

A zenekar koncert karrierje is kezdett beindulni – májusban például három fellépése lett volna a hollandiai Amersfoort Jazz fesztiválon. 

A lemezt ITT töltheted le.


 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink