A Paloznaki Jazzpiknik szinte teljes külföldi fellépőgárdája lecserélődött

2020. 05. 28.

Az eseményt ettől függetlenül megtartják! Lesznek külföldi sztárvendégek, viszont nagy kedvencünk, Caro Emerald koncertjére idén már biztos nem táncolhatunk. :(

Az egyre népszerűbb Paloznaki Jazzpiknik idén szintén a halasztás mellett döntők táborát erősíti, ami reményt adott arra, hogy legalább néhány világsztárt behúzzunk a nyárra. Azonban most már biztossá vált, hogy sajnos a tervezett fellépők jelentős része visszamondta a szereplést, így például Caro Emerald, JP Cooper és a Level 42 sem fesztiválozik nálunk.

A szervezők azonban nem adták fel, és igyekeztek pótolni a megüresedő helyeket, így a jelenlegi állás szerint tuti befutó a szaxofon királynője, Candy Dulfer, a soul, a blues és a jazz határterületein egyensúlyozó, többszörös platinalemezes énekes, Mario Biondi, a mindvégig kitartó MF Robots, a magyar könnyűzene egyik legsikeresebb női képviselője Zséda, vagy például nagy kedvenceink, a Jamie Winchester & Hrutka Róbert Band. Augusztus 20-án, csütörtökön a Magyar Jazz Napját ünnepeljük. Ennek apropóján az idén 30 éves Magyar Jazz Szövetség közreműködésével a Finucci Bros Quartet egy élő jazz-legendával, a hatszoros Grammy-díjas Randy Breckerrel közösen lép fel Paloznakon! A nap zárásaként pedig az egykori Fortuna hangulatát ismét Dan von Schulz hozza el a fesztiválozóknak.

A lista még nem teljes, a következő hetekben érkeznek új nevek, és jegyek is kaphatóak az eseményre. Aki már korábban megváltotta belépőjét, az természetesen felhasználhatja majd itt is, vagy átviheti a 2021-es rendezvényre. Legvégső esetben a visszafizetés is opció, de jelen helyzetben szépen megkérnek minden érintettet, hogy lehetőleg éljen a többi lehetőséggel.

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink