A Nyughatatlan elhozta „Az év zenekara” díjat egy texasi versenyről

2021. 01. 13.

Idén októberben Jeffersonban rendezték meg azt a country fesztivált, ahova a Nyughatatlan is meghívást kapott. A nemzetközi country találkozóra Hollandiából, Izlandról, Mexikóból és Amerikából is érkeztek fellépők. A hat fős szakmai zsűri a Nyughatatlant a „Band Of The Year” azaz az év zenekara díjjal jutalmazta.

"Nagyon örültünk a díjnak, és annak hogy meghívást kaptunk a 2021-es találkozóra is, amit egy amerikai koncertsorozattal tervezünk összekötni. A „Texas Sounds International Music Awards” zenei eseményt idén hetedik alkalommal rendezték meg. Preston Taylor, a rendezvény főszervezője elmondta, hogy a zsűri a hangzást, a megjelenést, és a műsor összeállítását díjazta. A taps alapján úgy ítéltük meg, hogy pozitív visszhangja volt a fellépésünknek, egyedül a zenekari név kiejtésével akadt némi probléma. Rengeteg tervünk van jövőre, a turné mellett szeretnénk bejárni azt a vidéket ahol a rock and roll született és ha sikerül szponzort találnunk, akkor az új lemezünket is Amerikában szeretnénk felvenni." Mondta Kovács Kornél, a zenekar vezetője.

A Nyughatatlan 2010 óta 5 nagylemezt adott ki, eddig nyolc európai országban koncerteztek. A texasi country fesztivál honlapján a díjazottak listája is megtalálható. https://www.texassounds.org.

Büszkék vagyunk, hogy az általunk terjesztett zenekar nyert a country hazájában! A zenekar eddig megjelent albumáit ITT töltheted le.

MEGOSZTÁS

További hírek

2021. 01. 08.
A rangos amerikai magazin a BMC több tavalyi albumát külön is díjazta. Ezzel a magyar kiadó a világ legnevesebb jazz kiadóival került egy platformra.
2021. 01. 21.
Karantén-koncert vagy élő lemezfelvétel? Hívhatjuk bárhogy, a jó hír, hogy a múzsa megtalálja az utat a világba minden helyzetben.
2021. 01. 21.
A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2021-ben ismét megrendezi a tavaly tavasszal online formában debütált Fonogram-nap nevű eseményt, a zenészek és a hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét.
2021. 01. 11.
A megmérettetésből csak a major kiadóhoz tartozó előadók vannak kizárva, magyarul szinte mindenki jelentkezhet. A nyertesek komoly díjakban részesülnek, és ami legalább ilyen fontos, a világ legjobb szakembereinek mentori segítségét kapják.
2021. 01. 11.
A hagyományos, nyári időpont helyett január 23-án a Duna TV kétórás show műsorában adják át - immár ötödik alkalommal - a Petőfi Zenei Díjakat. Az életműdíjat idén Horváth Charlie veheti át. 
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a friss eseményekről és akciókról!

Támogatóink

Partnereink