5 éves az Antropos.hu

2008. 02. 22.
 Az „5 éves az Antropos.hu” partisorozat keretében márciusban számos érdekes programmal szeretne kedveskedni nem csak olvasóközönsége, de a partizásban érdekeltek számára is.

Az Antropos.hu - kulturális online magazin betöltötte fennállásának ötödik évét, és ezennel formálisan, valamint informálisan is megünnepli ezt a jelentős évfordulót. Ez alkalmából több fronton is megújulással, illetve meglepetéssel rukkolt elő a magazin. Az „5 éves az Antropos.hu” partisorozat keretében márciusban számos érdekes programokkal szeretne kedveskedni nem csak olvasóközönsége, de minden partizásban érdekelt számára.
 
2007 közepétől mind dizájnában, mind tartalmában is megújult www.antropos.hu új szolgáltatásokkal, illetve új rovatokkal is bővült, úgymint: „Ami Divat” - aktualitások és érdekességek a divat világából, „Linktop” - tematikus linkgyűjtemény, háttér infó a rovatokhoz, „Online kiállítások” - éjjel-nappal nyitva tartó internetes galéria, „Spiritusz” - a civilszféra híreivel, „Tockos” - reakció a világ idiótaságaira. Ezen felül DJ portrék, a legteljesebb buli ajánló, illetve kvízjátékok értékes nyereményekkel (könyvért, színházi- és partibelépőkért, CD-kért, pólókért…) várják az olvasókat.
Továbbra is elérhető a több tízezer képből álló partifotó rovat, melyben egyedülálló keresési funkciót találhatunk a megszokott színvonalon érdekes cikkek, ajánlók és beszámolók között.
MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 28.
Nem a hangszereiket nézik, nem a közönséget és nem a pénztárat. Ilyen zene akkor születhet, amikor néhány tehetséges ember távolba néz, és tekintetük valahol a horizonton túl találkozik.
2024. 04. 16.
“Fel a fejjel!” hangzik a jól megszokott bíztató szólam. "Bolyki Balázs és a B4" vadonatúj dalában, valahogy ez a mondat most mégis megtelik igazi tartalommal.
2024. 04. 16.
Rocktörténeti tény, hogy ez a bizonyos album 1993-ban készült el, és akkoriban még a jó öreg magnó kazettának örülhettünk, mert hát ez volt vagy a bakelit.
2024. 04. 14.
Lemezajánló: VENI - Escaping game (Hunnia Records) a kedvenc külső szerzőnk, Szabó János tollából. "füge fölött függőágyban"
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink