2024. július 4-6. Duna-part Feszt – Partra magyar!

2024. 06. 25.

A 20. születésnapját ünneplő Halott Pénz születésnapi Puskás Aréna koncertje után legközelebb, A MAX bemutatja: Duna-part Feszten lép fel hazai terepen. Az ország egyik nagy kedvence először játszik a bejövős fesztivál nagyszínpadján, július 5-én.

„Óriási élmény volt a Puskás koncert, hatalmas lendületet adott az előttünk álló szezonhoz. A Duna-part Feszt koncertje lesz az első fesztivál fellépésünk itthon a nyáron, ráadásul most először érkezünk a fesztiválra és már nagyon várjuk, hogy újra színpadon álljunk!” – nyilatkozta Marsalkó Dávid a Halott Pénz frontembere.

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre 2024 júl. 4-6. között, a ráckevei Duna-part Feszt. A Halott Pénz mellett olyan nagyszerű előadókkal találkozhatunk, mint Majka, Follow the flow, T.Danny, Manuel, Bruno X Spacc. 

A fesztivál jellege is extra, nem klasszikus „ottalvós”, mint a legtöbb fesztivál, hanem könnyű megközelíthetősége miatt bejárós, azaz „bejövős” fesztivál. A fesztivál helyszíne a HÉV végállomástól 10 percre található, a szervezők a fesztivál idejére éjszakai HÉV járatokat is biztosítanak a koncertek utáni hazajutás megkönnyítése érdekében.

Időpont: 2024. július 4-6.
Helyszín: Ráckevei Savoyai-kastély előtti park.

Fellépők:
07.04. Csütörtök
MAJKA, T. DANNY, POGÁNY INDULÓ, ATKA, LMEN PRALA, KEFÍR/V-TECH, YAMINA, JAURI.
07.05. Péntek
HALOTT PÉNZ, DZSÚDLÓ, LIL FRAKK, BRUNO X SPACC, IBBIGANG, ANIMAL CANNIBALS, STERBINSZKY X MYNEA, STADIUMX.
07.06. Szombat
BYEALEX ÉS A SLEPP, FOLLOW THE FLOW, MANUEL, GYURIS, AJSA LUNA, BETTY LOVE, WILLCOX, LOTFI BEGI.


MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 10. 13.
Lehet jobb, mint amikor két ember szerelméből születik új zene? És ha ez a két ember két különböző kultúra gyermeke, még izgalmasabb az eredmény.
2024. 10. 08.
2019-ben hódították meg a magyar közönséget, tavaly a Budapest Arénában adtak telt házas koncertet, idén már - közkívánatra - az MVM Dome színpadára tér vissza a Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto alkotta Il VOLO együttes.
2024. 09. 30.
A southern rock műfajban tevékenykedő Asphalt Horsemen új albummal jelentkezett.
2024. 09. 30.
Pár napja jelent meg a Sonic Bear Punch zenekar legújabb viedó klipje "Minden visszaszáll" címmel, de év végéig még várható újabb megjelenés.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink