BariLacival együtt énekli az ország, hogy „Féltelek.”

2021. 03. 10.

BariLaci kiemelkedő eredménnyel, két alkalommal is fordulógyőztesként jutott tovább A DAL 2021 döntőjébe „Féltelek.” című felvételével. A zsűrit és a közönséget egyaránt lenyűgözi fantasztikus éneklésével, szívbe markoló dalával és pozitív személyiségével.

A „Féltelek.” óriási népszerűségnek örvend a kicsik és nagyok körében egyaránt. A napokban sorra készültek olyan videók, amin iskolás gyerekek kórusként éneklik az előadó bemutatkozó dalát. A lezárás előtt készült ez a videó is, amin békéscsabai Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Általános Iskola másodikos diákjai énekórán gyakorolják BariLaci megható sorait- a tanulók legnagyobb örömére. 

„A gyerekek különösen meghatnak. Nagyon boldog vagyok, amikor ők jeleznek vissza. Ők a legérzőbb lények a Földön. Egyre több ilyen videót kapok, amelyekben ők éneklik a dalomat. Azt tapasztalom, hogy a zene kinyitja a legkisebbek szívét is. Fantasztikus és könnyfakasztó érzés átélni ezt.”- mondta az énekes. A fiatal miskolci zenész első önálló szerzeménye éppen olyan, mint maga a dalszerző: lírikus, kedves, őszinte és hihetetlenül mély érzelmeket tartogat.  A dalt Laci - ahogy a szövegben is szerepel-  megálmodta, majd az azt követő reggel kedvenc hangszerén, a zongoráján írta meg. A különleges ballada hallgatása közben a libabőr és a meghatódás garantált.

Bari Lacit 12 éves korában ismerhették meg a nézők Az ének iskolája című produkcióban, ahol egészen a döntőig menetelt, majd 3 évvel később megmutatta elképesztő tehetségét a Sztárban Sztár + 1 kicsi műsorában is. 
Az énekes-dalszerző nagy utat járt be az első médiaszereplése óta: rengeteget tanult, képezte magát, most pedig elérkezett az idő, hogy rabul ejtse a közönség szívét.

A Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnáziumban jazz zongoristaként végzett, 2018-ben pedig megnyerte Marosvásárhelyen a Nemzetközi Ifjúsági Jazz Verseny és Fesztivált „A legjobb énekes” kategóriában.

BariLacit március 13-án láthatják a Duna Televízió nézői a 19.35-kor kezdődő A Dal 2021 című műsor döntőjében. A szakmai zsűritől legmagasabb pontszámot kapó négy produkcióra szavazhatnak a nézők, amelyikre a legtöbb SMS szavazat érkezik, az lesz 2021-ben az év magyar slágere. Addig is nézzétek meg a legutóbbi előadását az elődöntőből.

 

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink