Lotfi Begi - Gáspár Laci feat. Majka – Hurrikán

2021. 01. 08.

Lila Lambóban érkezik az év trackje, amit a koronavírus sem állíthatott meg. . Hurrikánnal jön a slágergyáros trió - Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi - óriási kollabbal jelentkezett. A triumvirátus magasra tette a mércét, már január 4-én begyújtották a rakétákat, hiszen „Hurrikán” című közösük garantáltan a slágerlisták élére pattan. 

Elsöprő dallal robbantja be 2021-et a mesterhármas. A „Hurrikán” nem csak címében erős, a szöveg, az alap és a klip is 10/10! A közös felvételről hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa, Lotfi Begi mesélt: „A dal hangzásában most rendhagyó módon a funk és a hip-hop világába kalauzol el minket. Ezért is esett a választás Gáspár Lacira vokál szempontjából, aki azonnal elfogadta a felkérést, valamint a basszus témákat is ő akarta feljátszani. Innen már csak egy lépés volt Majka, aki szintén első hallásra beleszeretett a trackbe!”

A végeredmény pedig egy elsöprő, lüktető és igazán rádióbarát zene lett: az ütős szöveg és fülbemászó alap mesteri találkozása első hallásra dallamtapadást okoz!
A rendhagyó szerzemény nem is készülhetett volna rendkívüli körülmények nélkül, hiszen a track megjelenése nem véletlenül került 2021-re. Az alkotók eredetileg még tavaly berobbantották volna a lejátszási listákat, az élet viszont felülírta a „Hurrikánt”, hiszen először Gáspár Laci megbetegedése, majd Majka koronavírus fertőzése, végül a rendező, Miki357 pozitív COVID tesztje akasztotta meg a munkafolyamatokat.

„2019-ben nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy azt vártam kiábrándult és kiégett voltam. Abban az évben, december 23-án még beiktattam egy utolsó stúdiós napot, amikor megszületett a „Hurrikán” első verziója ami szó szerint kirángatott abból az állapotomból amiben voltam. Friss volt, más volt mint az eddigi munkáim. Olyan elemi erővel rázott fel ahogy egy Hurrikán söpör végig a tájon, lendületet adott 2020-ra, ami nem a tervek szerint alakult”- mondta Begi, aki azt is megosztotta, hogy mit jelent számára az új szerzemény: „Ez a dal az én mentőangyalom amivel rárúgjuk az ajtót 2021-re és remélhetőleg magunk mögött hagyjuk a 2020-as évet örökre!”

Fantasztikus képi világú videó is forgott az új közöshöz, amit a zseniális Miki357 rendezett.

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 11. 28.
Mintha megtörtént volna a generációs váltás a magyar jazzben. Új, magabiztos nemzedék jött, tisztelik a hagyományokat, de nem tartják be a stílusok közötti határokat. Egyik képviselőjük Orbay Lilla
2024. 04. 12.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indul, április 15-27 között Kínában és Japánban összesen kilenc koncerten lép fel.
2024. 04. 02.
A Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) 10 közép- és délkelet-európai zenei szervezet kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Kreatív Európa Programja társfinanszíroz 5 évre.
2024. 04. 02.
Megjelent az új Besh o droM lemez, amelyen a már megszokott balkáni virtuóz dalok mellett gypsy swinget hallunk eszperantó énekkel, marokkói dallamokat és egy Bródy János feldolgozást. Mindezt még rockosabban és nagyon beshodromosan.
2024. 03. 31.
A Konyha zenekar több szerzeménye kelt már önálló életre és lett kapaszkodó emberek életében, a legnagyobb ilyen jellegű utat a Fábián Juli emlékére írt "Földrevaló" című daluk járta be.
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink