mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex

Vendégkönyv

A Vendégkönyvet azért hoztuk létre, hogy a Dalok.hu-val kapcsolatos véleményeteket mi is megismerhessük, mások is elolvashassák. Ha technikai problémád van arra kérünk, kattints a Segítség menüre és jelezd ott, vagy írj support@dalok.hu e-mail címre.

 
2019. május 03. 07:24 Dalok.hu Kedves Gyula!

Legyen kedves panaszát megírni és elküldeni, a vásárlás időpontjával és tranzakciós kódjával együtt a support@dalok.hu címre, és mi problémáját a lehető leggyorsabban igyekszünk megoldani.

Üdvözlettel: Dalok.hu
2019. május 02. 23:44 Gyula Vásároltam néhány dalt és letöltöttem, de a Beatrice Anygyalföld című számát ezek közül nem lehet lejátszani. Ha ki tudnák javítani,annak nagyon örülnék.
2019. február 27. 16:18 Dalok.hu Kedves Tamás,

Épp felújítjuk az oldalt, ezért időnként pár percig nem elérhetőek bizonyos funkciók. Szíves elnézésedet kérünk, most már minden elérhető. Ha további problémád lenne, írj a support@dalok.hu-ra.

Üdv,

Dalok.hu
2019. február 26. 21:12 Tamás Üdy. Én egyáltalán nem tudok keresni dalok között. Egyik böngészőben sem. A keresők nem működnek, az ABC betűire kattintva se listáz ki előadókat, dalokat. nem értem. Működnie kéne ennek oldalnak? Vagy valami gond van?Vagy bejelentkezve lehet csak?
2019. február 03. 09:24 Dalok.hu Kedves Dani!

A jelzett problémát amilyen gyorsan tudjuk orvosoljuk, kijavítjuk, önhöz eljuttatjuk. A Hollywoodoo lemezről hiányzó dalt pótoljuk, amennyiben véletlenül pont nem az előadó kérésére nem került digitális forgalmazásba az adott hangfelvétel.

Üdvözlettel: Dalok.hu