mztsz.hu
Támogatónk:
nka.hu
youtube.com
twitter.com
facebook.com
Együttműködő partnerünk:
Zeneszöveg Womex
Grund

Grund

2006-ban ketten: Tornai Bence (gitár, ének) és Tornai Dávid (basszusgitár, vokál) alapították a zenekart és dobosnak egyik jó barátjukat, Urbán Bencét szervezték be, ami rendkívül jó döntésnek bizonyult, Bence zseniális dobtémái miatt. 2009 nyarán Rácsai Mátyással, egy hihetetlenül ügyes szólógitárossal bővült a csapat a jelenlegi létszámra.
2013 nyarán nagy átalakulás történt, mivel Urbán Bence sajnálatos módon meglépte azt a nehéz, és csaknem 1 éven át halogatott döntését, miszerint elhagyja a zenekart. Szerencsére a megürült helyet tökéletesen sikerült betölteni Szabó Erik személyében, aki előtte az Idea Implant-ben dobolt. Ezzel egy időben Rácsai Mátyás is bejelentette kilépését, akitől Domokos Marcell vette át a szólógitáros posztot.

2007 tavaszán egy 4 számos EP-t vettek fel "Nincs lehetetlen" címmel.
2009 decemberben elkészült az egy számos karácsonyi lemez a "Karácsony igazi meséje".
2012 márciusában az évente megrendezésre kerülő orvosi egyetemek közötti sport eseményre, a Medikus kupára, a Hallgatói Önkormányzat kérésének eleget téve, meglepték a debreceni csapatot egy szurkolói indulóval, mely a "Medikus Kupa Himnusz (DOTE)" címet kapta.
2012 novemberében pedig befejezték "Vissza a Játszótérre!" című nagylemezünket.
Persze az új számok gyártása se állt le, így 2014 februárjában kijöttek egy újabb 3 számos kislemezzel, melyen a "Tűzmadár", a "Szembe!" és az "Ott kezdődik el" szerepel.

Az előadó honlapja:

dalok.hu/grund

Az előadó Facebook oldala:

www.facebook.com/grundmusic

Grund - Vissza A Játszótérre!

Grund
Vissza A Játszótérre!
Mamadoki
2013

Punk

Grund - Ott Kezdődik El (EP)

Grund
Ott Kezdődik El (EP)
Mamadoki
2014

Punk

Dalok, lemezek 1

2014. június 05. 15:40

Grund