Decemberben nyílik a Budapest Park Jégvilág - rá fogsz csúszni!

2021. 11. 17.

Tízéves történetében először készül téli üzemmel a főváros egyik legnagyobb, szabadtéri szórakozóhelye - a Budapest Park téli meseországának kapuja december 3-án nyílik meg, középpontjában pedig egy hatalmas jégpálya várja majd a korcsolyázni vágyókat.

Alig ért véget az indiánnyár a Budapest Parkban, és a szórakozóhely egy több szempontból is kivételes évadot tudhat maga mögött. A viszontagságos tavalyi év után ugyanis végre visszatért a jókedv és az élőzene, és közönségükkel együtt ünnepelhették jubileumi tizedik szezonjukat. Most pedig teljesen új, (befagyott) vizekre eveznek, az i-re a pontot téli működésükkel teszik fel. Az elmúlt tíz év felejthetetlen estéit idézhetjük fel tehát a “tett helyszínén”, emellett pedig vadiúj, varázslatos élményeket is szerezhetünk.

A Budapest Park Jégvilágban az eddig nagytánctérként ismert terület most a korcsolya és a téli hangulat szerelmeseinek kedvez, a több mint 1200 négyzetméteres, monumentális jégpályával, a hét minden napján - hétköznap délutáni idősávban, hétvégén pedig egész nap, sőt, meghosszabbított nyitvatartással. A kisgyermekeknek pedig külön pályaszakasszal készülnek, hogy mindenki zavartalanul, biztonságosan csúszhasson.

A korcsolyázás egy etapja - a jégpálya rendszeres takarítása miatt -  90 percig tart, ezért érdemes időben érkezni, hogy kényelmesen rákészülhessünk a csúszásra, akár a réteges felöltözéssel, akár a korcsolya kölcsönzésével vagy élezésével. Ráadásul előtte és utána is mindenki találhat magának elfoglaltságot a Park téli mesebirodalmában, hiszen a hűvös időszakhoz illően új étel- és italkínálattal készülnek, a jeges vodkaszódákat a rumos tea és a forralt bor váltja fel. Ha esetleg nem koriznál, csak karácsonyi hangulatba kerülnél egy forró itallal és nosztalgiáznál a haverokkal az elmúlt nyár emlékeiről, természetesen erre is lesz lehetőséged - a Park Jégvilág kapuja ugyanis bárki előtt nyitva áll. A területre belépni ráadásul ingyenesen lehet, jegyet csak a koripálya használatához kell váltani, amit elővételben vagy a helyszínen is megtehetnek a látogatók.

A Budapest Park Jégvilág tehát december 3-án nyitja meg kapuit a közönség számára, és egy különleges hangulatú téli világba kalauzol majd minket, a Parktól megszokott módon szabadtéren, a csillagos ég alatt.

A jegyértékesítés november 22-én indul!

Budapest Park Jégvilág nyitónap eseménye: https://www.facebook.com/events/4474602719261100

MEGOSZTÁS

További hírek

2023. 10. 27.
A Kiscsillagból és Santa Diverből ismert zenész új albuma személyes és hiteles. Ennyi már elég lenne a mai utánérzéssel teli világban, de ezenkívül profi és fülbemászó is.
2024. 03. 16.
A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte.
2024. 03. 09.
A Kiscsillag és a Santa Diver tagja, a Kispál vendégzenésze jövő szerdán koncertezik a Szabó Balázs Bandájából ismert zenészekből szervezett új zenekarával.
2024. 03. 03.
„Egy bulizós éjszakán jelent meg bennünk az ötlet, mi lenne, ha tényleg forgatnánk arról egy klipet, amit csinálni szoktunk, ha együtt vagyunk és elkezdünk táncolni, borozni." A címet egy kommentből kölcsönöztük a YouTube-on.
2024. 03. 03.
Ha szívesen alapítanál nemzetközi zenekart olyan zenészekkel, akikkel a Balatonon találkozol először, és eltöltenél velük öt napot egy koncertműsor összerakásához, jelentkezz a programra március 15-ig!
Iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülj a legújabb megjelenésekről, olvass exkluzív zenei híreket és interjúkat, hallgasd meg podcastunkat!

Támogatóink

Partnereink